El FC Barcelona activa el 'Protocol de Seguretat i Control de l'afició rival' per al partit contra el Manchester United

El FC Barcelona activa el 'Protocol de Seguretat i Control de l'afició rival' per al partit contra el Manchester United

Les mesures preveuen que no hi pot haver seguidors anglesos fora de la zona destinada a l’afició rival i es fa una crida a no desplaçar-se al partit si no es disposa d’entrada

En el partit d’anada dels setzens de final de l’Europa League que el FC Barcelona celebrarà amb el Manchester United a l’Spotify Camp Nou (18.45 h), funcionaran les estrictes mesures de seguretat i de control d’entrades que ha establert la Junta Directiva per tots aquells partits considerats d’alt risc, especialment pel que fa a la venda d’entrades i presencia a l’Estadi dels aficionats de l’equip rival.

Per aquest motiu es fa una crida a tots els aficionats de l’equip rival, en aquest cas els anglesos del Manchester United, que no disposin d’entrada, que evitin desplaçar-se fins a l’Spotify Camp Nou, perquè no tindran la possibilitat de poder adquirir una localitat. Únicament aquells seguidors del Manchester United que disposin d’una entrada gestionada pel seu club a la zona reservada per a l’afició visitant, podran assistir al partit.

Les mesures que s’han establert, o s’han reforçat per a aquest partit considerat d’alt risc són les següents:

  • Les entrades són nominals.
  • Els aficionats del Manchester United no podran estar fora de la zona assignada als seguidors de l’equip rival.
  • S’ha bloquejat la venda en el país d’origen de l’afició contrària per IP,s i a targetes bancàries del país.
  • Comunicació al web durant el període de venda amb un missatge on s’indica la prohibició de compra a components de l’afició contrària.
  • Prohibició de lluir vestimenta o roba identificadora de l’equip rival del FC Barcelona, a excepció de la zona reservada a l’afició contrària.
  • Portar la documentació preparada (entrada i passaport o document d’identificació) per ser mostrada en cas de requeriment).
  • Habilitar l’accés 21, exclusiu per a aficionats visitants.
  • No hi ha venda d’entrades a les taquilles de l’Spotify Camp Nou.
  • Els aficionats del Manchester United que no tinguin entrada venuda, no cal que es desplacin al partit, perquè no es podran adquirir entrades de manera presencial a les taquilles.
  • Els turoperadors tampoc poden vendre entrades a l’afició de l’equip visitant.

Recomanacions a tots els socis i aficionats

Des del Club també es fa una crida a tots els assistents al partit perquè es vingui amb temps suficient i amb tota la documentació preparada per ensenyar-la a petició de qualsevol membre del Club o de seguretat a les entrades. Les portes de la instal·lació s’obriran dues hores abans de l’inici del partit per a l’afició contrària, que entrarà a l’Estadi per l’accés 21, i una hora i mitja abans per a la resta d’aficionats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut