El Barça presenta la nova equipació d'entrenament

El Barça presenta la nova equipació d'entrenament

El primer equip masculí i femení estrenen el nou conjunt d’entrenament, que des d’ahir ja està a la venda a l’‘e-commerce’, les Barça Stores i els punts de venda habituals

El primer equip masculí i femení del Barça estrenen una nova equipació d’entrenament, la qual incorpora una innovadora tecnologia desenvolupada amb un teixit amb capil·larització de la humitat per allunyar la suor de la pell quan l'esport s'intensifica. Aquesta nova col·lecció serà la que lluiran en els entrenaments i en les sessions d'escalfament prèvies als partits de competició.

La nova col·lecció ja està disponible a través de l'e-commerce del Club, així com a les Barça Store: Spotify Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, La Roca Village, Westfield La Maquinista, Aeroport de Barcelona T1 i T2, Sagrada Família, Parc Central (Tarragona), Madrid, i també als punts de venda habituals.

Pel que fa al disseny, la samarreta combina el blau marí amb detalls en color grana, i s’inspira així en els colors més representatius del Barça. A més, l’escut de les diferents peces de roba es presenta amb un detall trencador, i és que només apareix destacada la part  esquerra, on hi consta la senyera. Pel que fa al disseny, aquest crea un ajust personalitzat pensat per acompanyar cada moviment i millorar l’estil de joc dels jugadors i jugadores.

Desenvolupada amb tecnologia Nike Dri-FIT

La nova equipació incorpora la tecnologia Nike Dri-FIT, que capil·laritza la suor de la pell per mantenir la transpirabilitat i la comoditat, mantenint la frescor i, per tant, la concentració, per perfeccionar així les habilitats dels esportistes. El teixit s’adapta a tot tipus de moviments i permet que el rendiment de la peça es combini amb el de l'atleta i l'ajudi a obtenir millors resultats durant l'entrenament: la termoregulació per fer esport sense distraccions i la flexibilitat per aconseguir el nivell màxim de velocitat i mobilitat. A més, està fabricada amb fibres de polièster 100% reciclat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut