Entregades les tres Supercopes i la Pilota d'Or d'Alexia al Museu

Entregades les tres Supercopes i la Pilota d'Or d'Alexia al Museu

Les Supercopes del primer equip masculí, el Femení, el Futbol Sala i la Pilota d'Or de la capitana culer ja llueixen a les vitrines del Museu

Les tres Supercopes conquerides en les darreres setmanes pel primer equip masculí, el Femení i el Futbol Sala ja es troben a la seva destinació final: les vitrines del Museu del FC Barcelona.

Els títols conquerits a Riad, Mèrida i Alzira ja es troben a disposició dels aficionats culers després que el president Joan Laporta, el vicepresident primer Rafa Yuste, el directiu responsables del Femení, Xavi Puig i el directiu responsable del Futbol Sala, Aureli Mas hagin presenciat aquest acte. A més, també ha comptat amb la presència de Xavi Hernández, Sergio Busquets per part del primer equip masculí, Jonatan Giráldez, Alexia Putellas i Sandra Paños del Femení i Jesús Velasco i Lozano per part del Futbol Sala. 

La segona Pilota d'Or d'Alexia

La segona Pilota d'Or d'Alexia també llueix a les vitrines del Museu després que la capitana n'hagi fet entrega aquest dijous. El passat octubre del 2022 la capitana del FC Barcelona va revalidar el trofeu que l’acredita com a la millor jugadora del món. Per primer cop en la història de La Pilota d’Or, una jugadora ha guanyat el guardó dues vegades i, a més a més, de manera consecutiva.

De les quatre edicions en categoria femenina amb què compta aquest reconeixement, la meitat dels trofeus daurats ja llueixen a la vitrina del Femení gràcies a Alexia Putellas. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut