Movistar Inter- Barça: La Supercopa és blaugrana (3-5)

Els de Jesús Velasco s’han imposat contra el Movistar Inter per guanyar la quarta Supercopa d’Espanya de la història del Club

El Barça ha hagut de remuntar a Movistar Inter per guanyar la Supercopa d’Espanya al Palau d’Esports d’Alzira. Els de Jesús Velasco han començat perdent la final, però gràcies als gols de Sergio González, Antonio Pérez, Adolfo, Dyego i Marcenio han capgirat el marcador en una gran segona part i han acabat guanyant per 3-5.

Els culers rompen, així, la mala ratxa de resultats de finals entre els dos conjunts, ja que fins ara els madrilenys havien guanyat set de les vuit finals que havien jugat davant els blaugranes.

Amb aquesta victòria, el Barça suma la seva quarta Supercopa a les seves vitrines i defensa amb èxit el títol que va guanyar la temporada passada.

Domini sense encert

La final ha començat com sol començar una final, amb els dos equips molt concentrats que han intentat, sobretot, equivocar-se el mínim possible. I precisament d’un error en la sortida de pilota del Barça ha arribat el primer gol de l’Inter, amb una acció de Fits (1-0, min 5).

Diana que ha obligat el Barça a reaccionar i a fer un pas endavant. Ho ha fet, i els blaugranes han tingut un pal després d’un xut de Sergio González i una rematada de Dyego perillosa que ha desviat Herrero. Malgrat tot, els de Velasco no han aconseguit empatar abans del final de la primera part.

Campions!

Sí que ho han fet a la represa, quan els blaugranes han començat la segona part molt millor que els madrilenys. De fet, no han trigat molt a empatar la final amb un gol de Sergio González, després d’una errada en la sortida de pilota de l’Inter (1-1, min 23).

Amb el gol blaugrana s’ha igualat molt el joc dins de la pista i els de Pato han començat a tenir més presència a l’atac. Però, després d’uns minuts d’atacs a les dues àrees, ha aparegut Antonio per marcar l’1-2 a falta de 10 minuts per al final. El que era el seu primer gol com a blaugrana, en el millor moment possible.

A més, els de Jesús Velasco no s'han aturat i han pogut posat, fins i tot, més distància en el marcador amb un gol d’ Adolfo a la sortida d’un córner (1-3, min 36). És cert que els madrilenys han tornat a retallar distàncies per posar emoció (2-3), però un gran gol de Dyego (2-4, min 38) i un altre de Marcenio (2-5, min 39) han sentenciat pràcticament. Perquè l'Inter ha fet el tercer a cinc segons del final (3-5), però la Supercopa s'ha tenyit igualment de blaugrana.

LA FITXA

Movistar Inter, 3
Barça, 5

Movistar Inter: Jesús Herrero, Raya, Lucas Tripodi, Sepe, Raúl Gómez – cinc inicial -  Deko, Carlao, Drahovsky, Fits, García, Jorge Félix, Lemos, Morales, Pacheco, Torres i Yamada.

BarçaDídac, A. Coelho, Mercenio, Lozano, Pito – cinc inicial – Adolfo, Catela, Dyego, Feixas, González, Lluch, Ortiz, Pérez i Puigvert.

Gols: 1-0, Fits (min. 5); 1-1, Sergio González (min. 23); 1-2, Antonio Pérez (min. 30); 1-3, Adolfo (min. 36); 2-3, Cec (min. 36); 2-4, Dyego (min. 38); 2-5, Marcenio (min. 39); 3-5, Borja Díaz (min. 40).

ÀrbitresAntonio Navarro i Alberto Sarabia.