Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

En el dia d’avui el Jutjat Mercantil núm. 10 de Barcelona ha dictat Interlocutòria acordant l’adopció de la mesura cautelar inaudita parte consistent a “exigir a la Liga Nacional de Fútbol Profesional (LFP)” que disposi tot el necessari perquè el jugador Pablo Páez ‘Gavi’ pugui ser inscrit com a membre del Primer Equip del FC BARCELONA abans del tancament de la finestra d’hivern avui a les 00.00h.
 
Tal resolució respon a la petició d’inscripció instada pel FC BARCELONA divendres passat, davant la negativa de l’òrgan corresponent de la LFP a acceptar la inscripció del jugador malgrat que el Club considerava que es compleixen tots els requisits per fer-ho, tal com el Jutjat també ha entès cautelarment.
 
La resolució reconeix la posició de domini de la LFP i considera que hi ha un principi de legitimitat en la pretensió del FC BARCELONA i que la no inscripció de jugador abans del tancament de finestra implicaria la llibertat d’aquest, i per tant un perjudici molt greu i irreparable per al FC BARCELONA.

LaLiga ha estat ja notificada de la interlocutòria dictada pel jutjat i el jugador ja pot ser inscrit com a jugador del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut