Així s’ha celebrat l’Any del Conill a l’Spotify Camp Nou

Així s’ha celebrat l’Any del Conill a l’Spotify Camp Nou

Els jugadors del primer equip, amb motiu del Barça – Getafe, han sortit al terreny de joc amb unes samarretes amb caràcters xinesos i als voltants de l’Estadi s’han realitzat diverses activitats festives

Aquest diumenge 22 de gener se celebra l’Any Nou a la Xina i a diversos països de l’Àsia Oriental. Segons el calendari xinès el 2023 és l’Any del Conill i, aprofitant el partit Barça-Getafe de l’Spotify Camp Nou, el FC Barcelona ha impulsat diverses activitats per celebrar aquesta efemèride. El conill és conegut a la cultura asiàtica per representar la sort, l'esperança i la fortuna.

Al terreny de joc, els homes de Xavi han sortit al camp vestint samarretes amb els seus noms en caràcters xinesos i han estat acompanyats per infants pertanyents a la Penya Blaugrana Dracs Units –fundada per la comunitat xinesa de Catalunya.

Als voltants de l’Estadi, en la prèvia del partit, s’ha realitzat la tradicional dansa del drac a càrrec d’aquesta penya, a més d’altres actuacions musicals de percussió i un taller de cal·ligrafia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut