L'ambaixada de Riad rep el Clàssic

L'ambaixada de Riad rep el Clàssic

Representants del FC Barcelona i del Reial Madrid han realitzat un intercanvi de regals abans de la final de la Supercopa

L'ambaixada espanyola a Riad també ha amenitzat la prèvia del Clàssic de la Supercopa. 

L'expedició blaugrana ha estat encapçalada pel president del FC Barcelona Joan Laporta. Acompanyat de Rafael Yuste, Xavi Puig, Joan Soler, Àngel Riudalbas, Mateu Alemany i Enric Masip. "Barça i Reial Madrid som dos equips de referència mundial. En som conscients i ho promovem", ha explicat Joan Laporta. El president blaugrana també ha dit que "el Clàssic és el millor espectacle del món". Un discurs que ha continuat enaltint el poder d'unió del futbol: "Basteix ponts entre cultures. Per al Barça és molt important la defensa de valors irrenunciables: que van de la defensa dels drets humans a la democràcia". 

En aquesta recepció del Clàssic a la capital de l'Aràbia Saudita, també hi ha hagut una dotzena de membres de la comitiva del Reial Madrid. "Som els millors equips del món i hem de donar el millor espectacle del món", ha indicat Florentino Pérez. A més a més, han assistit Luis Rubiales, president de la RFEF, Luis de la Fuente, seleccionador de la selecció espanyola, i Jorge Hevia Sierra, ambaixador a Aràbia Saudita. 

La trobada també ha presenciat un intercanvi de regals hores abans de l'inici d'aquest Clàssic. Reial Madrid i FC Barcelona disputen aquest diumenge 15 de gener la final de la Supercopa (20 hores). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut