Sis culers entre els nominats i nominades als 'The Best'

Sis culers entre els nominats i nominades als 'The Best'

Lewandowski, Aitana, Alexia, Keira, Paños i Salma Paralluelo, els representants barcelonistes als premis de la FIFA

Bona representació barcelonista entre els nominats als premis 'The Best' de la FIFA. Fins a sis jugadors i jugadores culers trobem entre les diferents categories dels premis, a falta encara de conèixer els finalistes a l'11 ideal de l'any, tant masculí i femení, on també podriem trobar diversos blaugranes.

Els nominats i nominades culers ja confirmats són: Robert Lewandowski, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Keira Walsh, Sandra Paños i Salma Paralluelo

Aquests sis culers els trobem repartits en fins a quatre categories diferents: Lewandowski està entre els 14 nominats a millor jugador de l'any; Aitana, Alexia i Keira, nominades a millor jugadora de l'any; Paños està entre les finalistes a millor portera de l'any i finalment, Salma Paralluelo es troba entre els nominats del Premi Puskas, que premia el millor gol de l'any.

Curiosament, el gol de Salma el va fer la temporada passada, quan era jugadora del Vila-real, i el va marcar precisament davant el Barça a l'Estadi Johan Cruyff.

L'11 ideal, a partir del 6 de febrer

A part de les categories ja esmentades, la FIFA encara no ha facilitat la llista de nominats en la categoria de l'11 ideal de l'any, tant el masculí, com el femení. En ambdós casos, s'informa que el 6 de febrer s'anunciarà una llista amb 23 nominats i, a finals del mateix mes, es coneixeran els 11 i les 11 finalistes. Una llista de 23 futbolistes on també hi podrem trobar jugadors i jugadores culers.

Lewandowski i Alexia, a revalidar el premi

Cal recordar que en l'edició del 2021, Robert Lewandowski (llavors jugador del Bayern) va ser escollit amb el premi 'The Best' com a millor jugador de l'any, mentre que Alexia Putellas va guanyar el 'The Best' com a millor jugadora del món. En aquesta edició, tots dos tornen a estar nominats, i buscaran revalidar el títol, el qual seria el segon per Alexia i el tercer per Lewandowski, que també el va guanyar el 2020.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut