El Seient Lliure Invers comença a funcionar aquesta temporada en el partit contra l’Espanyol

El Seient Lliure Invers comença a funcionar aquesta temporada en el partit contra l’Espanyol

El Club pot posar al Seient Lliure les localitats d’aquells socis i sòcies abonades que no han fet ús del seu abonament durant deu partits jugats a l'Spotify Camp Nou. Els titulars de l'abonament el podran utilitzar si el recuperen abans de 72 hores de cada partit

El partit de Lliga que el FC Barcelona jugarà contra l’Espanyol el dissabte 31 de desembre a les 14.00 hores, serà el primer en el qual s'aplicarà el Seient Lliure Invers a totes aquelles sòcies i socis abonats que no hagin fet ús del seu abonament, ni l'hagin posat al Seient Lliure, en els deu partits oficials que ja s'han celebrat aquesta temporada a l’Spotify Camp Nou i que van tenir lloc abans de l'aturada pel Mundial.

El Seient Lliure Invers significa que quan l'abonat acumuli deu partits al llarg de la temporada, en els quals no hagi utilitzat ni alliberat el seu abonament, el Club pot posar a la venda a cada partit la localitat d'aquest abonament i els socis o sòcies perceben l’import corresponent en el cas que es vengui.

Recuperar la localitat a cada partit

No obstant això, sempre que el titular vulgui recuperar la seva localitat per assistir a un partit, tenen la possibilitat de fer-ho 72 hores abans del partit, a través del Seient Lliure del web del Club (www.fcbarcelona.cat), l’APP Socis o trucant al 900 18 99 00. Si després d’aquest termini, dins els tres dies abans del partit, un soci vol recuperar el seu seient, sempre podrà fer-ho si la localitat no ha estat venuda.

Al voltant de mil són els socis afectats amb aquesta mesura per no fer ús de l’abonament, i han estat avisats per part del Club abans d'arribar a completar-se els deu primers partits de la temporada, quan encara podien evitar que la seva localitat es convertís en Seient Lliure Invers. Amb aquesta mesura, que ha implantat la Junta Directiva aquesta temporada, es vol incentivar la màxima presència de socis, sòcies i aficionats als partits de l’Estadi, així com la utilització dels abonaments que encara no s’han fet servir aquesta temporada.

Elena Fort, vicepresidenta institucional del FC Barcelona: "Aquesta és una mesura per incentivar la presència de socis i aficionats a l'estadi. Volem fer una crida als socis perquè siguin conscients d'aquells partits en els quals no han utilitzat el seu abonament o no l'han alliberat, perquè puguin evitar que els afecti el Seient Lliure Invers quan arribin a acumular deu partits amb el seu abonament inactiu. És important avisar i recordar-ho als socis de cara als futurs partits".

Sense entrades infantils gratuïtes

D’altra banda, per aquest partit contra l’Espanyol no es disposarà d’entrades infantils gratuïtes ni es podran activar els passaports infantils i sèniors.

La normativa actual sobre el funcionament d’aquestes localitats ja preveu una sèrie de partits excepcionals en què no hi haurà entrades infantils gratuïtes com són els partits contra el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid o algunes eliminatòries europees. A més, el Club es reserva lopció de declarar un partit excepcional, quan es pugui considerar d’alt risc o preveure una àmplia presència de socis i aficionats, amb possibilitats de sobre aforament

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut