La docusèrie ‘FC Barcelona, una nova era’ s’estrenarà el 28 de desembre a nivell mundial

La docusèrie ‘FC Barcelona, una nova era’ s’estrenarà el 28 de desembre a nivell mundial

Coincidint amb l'anunci de la data d'estrena, el Barça i Prime Video llancen el tràiler oficial d'aquesta producció que recull la intrahistòria dels dos últims anys del Club

La docusèrie ‘FC Barcelona, una nova era’ s'estrenarà a nivell mundial el pròxim 28 de desembre a Prime Video. Produïda per Barça Studios, recull els dos últims anys del Club vistos des de la perspectiva del primer equip, i recull el procés de reconstrucció de la plantilla i la regeneració econòmica i institucional de l'Entitat.


Coincidint amb l'anunci de la data d'estrena, el Barça i Prime Video, donen a conèixer també avui el tràiler de la docusèrie, que consta de cinc capítols de 30 minuts cadascun.

La producció comença el 14 d'agost del 2020, quan el Barça va viure un dels resultats més dolorosos de la seva història amb el 2-8 de Lisboa davant el Bayern de Munic en els quarts de final de la Champions. Repassa moments vistos des de dins com l'etapa de Quique Setién, la marxa de Luis Suárez, l'última temporada de Messi al Club, l'entrada de la nova Junta del president Joan Laporta, el final de l'etapa de Ronald Koeman i el fitxatge de Xavi com a nou entrenador del Barça. Mentre que la producció culmina amb la pretemporada 2022/23 i el fitxatge de nous jugadors, encapçalats per Robert Lewandowski.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut