El Barça se suma a La Marató amb el partit contra el Rosengard a l’Spotify Camp Nou

El Barça se suma a La Marató amb el partit contra el Rosengard a l’Spotify Camp Nou

El Club donarà un euro per cada entrada venuda del partit de Champions Femenina contra l’equip suec que es disputarà el proper 21 de desembre a les 21.00 h a l’Estadi

El FC Barcelona se sumarà aquest any a La Marató  de TV3 i Catalunya Ràdio, que en la seva 31a edició està dedicada a la salut cardiovascular. I ho farà donant una part de la recaptació obtinguda en el partit que el Barça disputarà el proper 21 de desembre a l’Spotify Camp Nou contra el Rosengard suec en la fase de grups de la Champions femenina.

En concret, el Club donarà 1 euro per cada entrada venuda amb l’objectiu de contribuir a avançar en la investigació per al tractament i la prevenció d’aquest tipus de malalties, que són la principal causa de mort als països desenvolupats i que segons l’Organització Mundial de la Salut van causar prop de 18 milions de morts el 2019, el 32% del total de defuncions mundials. Cal destacar, a més, el seu caràcter crònic, fet que impacta directament sobre la qualitat de vida dels pacients i genera dependència, risc de complicacions i uns costos sanitaris i socioeconòmics molt elevats. Tot això les converteix en el principal problema actual de salut pública.

Entrades disponibles

Les entrades, que seran nominals, es posaran a  la venda el proper  dilluns 28 de novembre a les 11:00h a través del web del Club. Cal destacar que per a aquest partit els socis i sòcies blaugrana podran adquirir les localitats al preu simbòlic d’1 € que el Club destinarà íntegre a La Marató, més despeses de gestió, i que cada associat podrà demanar fins a 4 localitats per cada carnet. En total, el Club posarà a disposició dels socis un total de 40.000 entrades amb aquestes condicions en totes les zones de l’Estadi disponibles per presenciar el matx.

Per a la resta d’aficionats i aficionades culers, les entrades estaran disponibles a uns preus que oscil·len entre els 10 € i els 23 €, dels que un euro es destinarà a la causa de La Marató.

També cal posar en relleu que els aficionats i aficionades que s’animin a comprar la seva entrada per al Rosengard fins al divendres 2 de desembre podran gaudir d’un descompte del 50% sobre aquests preus, a partir de la compra d'entre tres i sis entrades, aprofitant els avantatges previstos pel Club dins les promocions del Cyber Monday. 

D’altra banda, els fans que ja havien comprat una entrada pel partit contra el Bayern de Munic  també disposaran d’un descompte del 50%, que estarà disponible a partir del dia 29 de novembre a les 12 hores afegint el localitzador de la seva compra com a codi promocional. Aquesta opció estarà disponible  fins al dia de partit o fins a esgotar existències. 

Per a aquest partit no tindran validesa els abonaments a l’Spotify Camp Nou ni funcionaran els passaports infantils. Tampoc hi haurà disponibles entrades infantils.

El Femení a l’Spotify Camp Nou

Aquest serà el segon cop que el Barça Femení jugui a l’Spotify Camp Nou aquesta temporada, després del matx contra el Bayern de Munic, disputat aquest dijous 24 de novembre i que es va tancar amb un 3-0. Un partit que es va tancar amb una nova assistència rècord, amb la presència de 46.967espectadors, la millor assistència mai registrada en un partit de la fase de grups.

L’any passat l’equip dirigit per Jonatan Giráldez també va disputar a l’Estadi els partits de quarts de final contra el Reial Madrid i les semifinals contra el Wolfsburg, i va assolir dos rècords mundials consecutius d’assistència a un partit de futbol femení. Prèviament, el gener del 2021, l’equip va disputar davant l’Espanyol el seu primer partit a l’Spotify Camp Nou des de la seva professionalització, per celebrar el 50è aniversari del matx disputat per les pioneres del futbol blaugrana en el mateix escenari. Aquell cop, però, va haver de ser sense públic a les grades a causa de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut