El Barça inaugura un córner a El Corte Inglés de plaça Catalunya

El Barça inaugura un córner a El Corte Inglés de plaça Catalunya

El FC Barcelona suma aquest nou espai a les seves vuit botigues gestionades 100% pel Club i continua avançant en el seu pla d’expansió del negoci ‘retail’

El FC Barcelona inaugura avui divendres 25 de novembre un nou córner a El Corte Inglés de plaça Catalunya. Així, un nou espai obre les seves portes en una de les zones més concorregudes de la ciutat de Barcelona i el club blaugrana avança en el seu pla d’expansió del negoci retail a través de la societat Barça Licencing & Merchandising (BLM), creada el juny del 2018.

Aquest nou espai, que comptarà amb una superfície de 100 metres quadrats, té una ubicació privilegiada en ple centre de la ciutat, a la setena planta d’El Corte Inglés. Aquells que s’acostin al recinte podran trobar tot tipus de marxandatge 100% Barça, com motxilles, necessers, estoigs i material de papereria. A més, també hi haurà una zona dedicada a roba per a la casa, moda per als més petits i accessoris per a mascotes, entre d’altres. Els visitants també podran trobar bufandes i banderes blaugrana, així com la nova col·lecció de jerseis de Nadal, en què es presenten dues propostes diferents, tant per a adults com per a nens i nenes, en què els elements blaugrana segueixen tenint protagonisme. Aquesta especial col·lecció compta també amb una gorra i una tassa amb una clara inspiració nadalenca.

Amb aquest nou córner, que obrirà al públic avui, el club blaugrana suma un nou punt de venta a Barcelona, on ja té set establiments, el del Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, Sagrada Família, Westfield La Maquinista i l’aeroport de Barcelona T1 i T2. A més, també compta amb la Barça Store de Parc Central a Tarragona, que va obrir les seves portes al mes d’octubre passat, i la de La Roca Village.

Una aposta consolidada pel control del ‘retail’

El juliol del 2018, el FC Barcelona va recuperar l'explotació dels seus drets de marxandatge, que fins aleshores explotava FCB – Merchandising, una empresa 100% propietat de Nike. Des d'aleshores, el Barça va assumir directament la gestió creant BLM, per tal de recuperar el control directe de la marca per poder continuar amb la seva expansió global.

Una aposta estratègica, que inclou la creació d'una xarxa de centres de venda oficials gestionats 100% pel FC Barcelona, dels quals la botiga de Canaletes és l'establiment insígnia i la segona més gran en termes de superfície, darrere de la botiga del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut