Les obres limiten l’aforament de l’Spotify Camp Nou a 74.799 localitats davant el Bayern

Les obres limiten l’aforament de l’Spotify Camp Nou a 74.799 localitats davant el Bayern

El FC Barcelona es troba immers en l’enderroc parcial de la tercera graderia com a part de les obres de remodelació del nou Estadi, i això comporta unes afectacions temporals en el nombre de seients disponibles

Les obres d’enderrocament parcial de la tercera graderia com a part de les actuacions de remodelació de l’Spotify Camp Nou comportaran una sèrie de limitacions temporals en els seients disponibles de cara al partit del Barça Femení contra el Bayern de Munic que es disputarà avui, 24 de novembre, a l’Estadi a partir de les 18.45 hores. Així, per a aquesta ocasió l’aforament màxim serà de 74.799 localitats.

Aquestes actuacions de reforma també implicaran diferents afectacions temporals pel que fa a les portes d’entrada. Així, mentre els accessos del perímetre exterior de l’Estadi es mantindran oberts, sí que hi haurà diferents portes d’entrada a l’interior del camp que estaran tancades, especialment a la zona de Gol Sud (entrada per travessera de les Corts). En concret, no estaran obertes les portes de la 30 a la 53. 

Les obres de l’Estadi, epicentre de l’Espai Barça, que afecten la zona de Gol Sud, segueixen el seu curs i, tal com estava previst, a principis d’aquest mes de novembre es va iniciar l’enderroc  parcial de la tercera graderia. Aquesta primera fase d’actuacions finalitzarà el 30 de desembre, de cara al partit a l’Estadi davant l’Espanyol, que es tornarà a l’estat inicial d’afectacions i donant així per finalitzada la Fase 1 de l’enderroc parcial de la tercera graderia.

L’1 de setembre passat van començar els treballs previs de preparació de la zona amb el desmuntatge d’equips i d’instal·lacions i el trasllat temporal de la infraestructura dels sistemes i tecnologia (CPD), treballant conjuntament amb els operadors en el desplegament d’una nova connectivitat a l'Estadi per tal de minimitzar el risc i l'impacte dels serveis a socis i sòcies, fans, serveis corporatius i tecnologia aplicada a l'esport. A continuació, es va retirar el videomarcador del Gol Sud i els seients de la zona afectada amb l’objectiu d’adequar la zona i poder procedir llavors amb l’enderroc.

Recomanacions per al públic assistent

De cara al matx, el Club vol fer, a més, una sèrie de recomanacions a tots els assistents a l’Estadi per tal de facilitar la fluïdesa de l’accés, així com facilitar l’arribada a l’Spotify Camp Nou i al seu seient assignat.

LOW- RECOMANACIONS bayern Cat

Activitats per a tots al voltant de l’Estadi

Amb l’objectiu que aquest partit sigui una gran festa per a tota la família, el Club ha preparat en l’espai de l’esplanada de l’Estadi un seguit d’activitats en la prèvia del matx per als aficionats i aficionades de totes les edats, que s’obriran una hora i mitja abans de l’inici del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut