Sergi Martínez convida el Fundació Barça al partit de diumenge al Palau

Sergi Martínez convida el Fundació Barça al partit de diumenge al Palau

L’aler blaugrana ha compartit una estona amb Guillem Anglès, jugador del Fundació Barça que també és internacional, i medalla d’or, amb la selecció espanyola de bàsquet de persones amb discapacitat

En una agradable trobada que ha tingut lloc aquest migdia al Palau Blaugrana, Sergi Martínez ha convidat Guillem Anglès i la resta de l’equip Fundació Barça al partit de Lliga ACB que aquest diumenge, 27 de novembre, a partir de les 17 hores, jugarà el Barça davant el Coviran Granada. Els dos esportistes han aprofitat l’estona que han compartit per fer uns quants llançaments a cistella i intercanviar experiències.

Es dona la circumstància que Guillem Anglès, Guille, a més de jugar com a defensa al Fundació Barça també practica el bàsquet, en les posicions de base i d’aler. De fet, ho fa al màxim nivell: a més de ser jugador del Grup Barna, ha participat als Special Olympics World Games d’Abu Dhabi, al 2019, i als Special Olympics Nationale Spiele Berlin, aquest 2022, representant la selecció espanyola. En ambdues ocasions, a més, ha guanyat la medalla d’or.

“Ha estat una sorpresa, no m’ho esperava”, ha comentat Guille després de la seva trobada amb Sergi Martínez. “Diumenge, amb els meus companys, viurem la màgia del Palau”, hi ha afegit.  “He jugat a bàsquet des de petit. Per això, tot i que ara també jugo a futbol, em sento encara més a gust jugant a bàsquet”, ha explicat el jugador del Fundació Barça abans de revelar, preguntat per Sergi Martinez, que el seu ídol blaugrana ha estat Juan Carlos Navarro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut