Spotify incorporarà el català en la seva app, en el marc de la seva aliança amb el FC Barcelona

Spotify incorporarà el català en la seva app, en el marc de la seva aliança amb el FC Barcelona

Aquest mes d’octubre l’empresa sueca inclourà la llengua catalana entre els 63 idiomes en què està disponible l’aplicació mòbil

Des de l’inici de la seva aliança aquest juliol, el FC Barcelona i Spotify treballen dia a dia per unir els mons de la música i el futbol. Ara, amb l’objectiu d’apropar-se a la família blaugrana i en reconeixement a la identitat del Club i al seu compromís amb Catalunya, l’empresa sueca incorporarà el català entre els idiomes en què està disponible la seva app a partir d’aquest mes d’octubre.

D’aquesta manera, l’aplicació de la plataforma d’àudio en streaming més popular del món incorporarà la llengua catalana i passarà a estar disponible en un total de 63 idiomes.

L’anunci de la incorporació del català a l’app d’Spotify ha tingut lloc durant l’informe del President Joan Laporta, el primer punt de l’ordre del dia de l’Assemblea de Socis i Sòcies Compromissaris del FC Barcelona celebrada aquest diumenge.

La col·laboració entre el FC Barcelona i Spotify, que es va iniciar el passat 1 de juliol, s’emmarca en l'objectiu estratègic del Club de buscar de manera proactiva partners que comparteixin els valors i la filosofia que defineixen la seva marca i, alhora, li permetin mantenir la seva condició de referent global, dins i fora dels terrenys de joc, en un entorn cada cop més competitiu. 

L’app en català

Pròximament, en aquest mes d’octubre, els usuaris que així ho desitgin podran canviar el seu dispositiu mòbil al català. Per fer fer-ho, només caldrà anar a l’apartat de Configuració en el seu compte a iOS o a la configuració d'idioma del dispositiu a Android.

Així mateix, s'està treballant perquè properament el català també estigui present en la versió web de la plataforma. 

Declaració de Joan Laporta, president del FC Barcelona

“La nostra aliança amb Spotify va molt més enllà d’una relació comercial, és una relació estratègica. Des de l’inici de la nostra vinculació van entendre la nostra idiosincràsia, i una bona prova és el seu compromís amb la llengua catalana, l’idioma oficial del Club, amb el desenvolupament del l’app  i el web d’Spotify en la nostra llengua”.

Declaració de Marc Hazan, VP Business Development and Partnerships 

"Estem agraïts als aficionats del FC Barcelona per la càlida benvinguda que han donat a l’Spotify Camp Nou aquest any. Com a part de la nostra associació i compromís constants per acostar el món del futbol i la música, l'experiència de l'aplicació Spotify donarà suport al català a partir d'octubre perquè els aficionats del club puguin gaudir ara de Spotify amb més facilitat".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut