El dijous 13 d’octubre s’obrirà la prevenda d’entrades per a socis i sòcies contra el Bayern

El dijous 13 d’octubre s’obrirà la prevenda d’entrades per a socis i sòcies contra el Bayern

El primer equip femení de futbol blaugrana s’enfrontarà al conjunt alemany en el marc de la fase de grups de la Champions el proper 24 de novembre a l’Spotify Camp Nou

El proper dijous 13 d’octubre, a les 11 hores, s’obrirà la prevenda exclusiva per a socis i sòcies d’entrades per al partit de la fase de grups de la Champions femenina contra el Bayern de Munic, que es disputarà a l’Spotify Camp Nou el proper 24 de novembre a les 18.45 hora local.

Igual que la temporada passada, aquesta prevenda exclusiva tindrà una durada de 24 hores. En aquest primer dia, es posaran a disposició dels socis i sòcies un total de 40.000 localitats.

Cada soci podrà demanar fins a un total de quatre entrades amb un 50% de descompte sobre el preu de venda al públic general. Així, les localitats tindran un cost que oscil·larà entre els 6 € i els 13 € per entrada.

Obertura a la resta d’aficionats i aficionades

Un cop conclogui el període de prevenda exclusiva de 24 hores per a socis i sòcies, s’obrirà la venda d’entrades també a la resta d’aficionats i aficionades, a uns preus d’entre 11 € i 26 €.

Aquí cal destacar que la promoció del 50% de descompte per als associats fins a un total de quatre tiquets es mantindrà activa un cop passat el període de prevenda exclusiu i fins que s’exhaureixin la totalitat de les entrades.

El Femení a l’Spotify Camp Nou

Aquesta serà la tercera vegada que el Barça Femení disputarà un partit de la UEFA Women’s Champions League a l’Spotify Camp Nou. El primer va tenir lloc el 30 de març del 2022 contra el Reial Madrid, amb l’assistència de 91.553 espectadors, mentre que el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d’abril, davant de 91.648 persones. En tots dos casos es va batre el rècord mundial d’assistència de públic en un partit de futbol femení.

El partit contra el Bayern serà, a més, el primer dels dos partits que està previst que el Barça Femení jugui a l’Spotify Camp Nou en aquesta fase de grups de la Champions, ja que les jugadores de Jonatan Giráldez tornaran a l’Estadi contra el Rosengard el 21 de desembre d’aquest any a les 21.00 hores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut