El Fundació Barça Genuine celebrarà la Setmana Europea de l’Esport amb el Nàstic

El Fundació Barça Genuine celebrarà la Setmana Europea de l’Esport amb el Nàstic

Hi haurà derbi català diumenge 25, a les 12 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

La pretemporada del Fundació Barça continuarà a les 12 del migdia d’aquest diumenge, 25 de setembre, amb una trobada amb el Gimnàstic de Tarragona al camp 5 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Serà una matinal especial perquè està emmarcada dins de la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa del Parlament Europeu que es duu a terme des del 2015, amb l'objectiu de promoure l'activitat física a tot el continent.

En la trobada amb el Nàstic, com és habitual, es jugaran dos partits simultàniament, per tal que tots els jugadors i jugadores disposin de minuts de joc. Aquest curs hi haurà noves incorporacions a la plantilla del Fundació Barça Genuine, un equip format per homes i dones amb discapacitat intel·lectual, tot i que el seu debut no tindrà lloc diumenge.

Actes programats a tot el continent

Enguany, la Setmana Europea de l’Esport, se celebra simultàniament a tot Europa entre el 23 i el 30 de setembre, amb una àmplia gamma d'activitats i actes organitzats pels països socis, entitats regionals i locals, entitats esportives, centres educatius, universitats, empreses i centres de treball. Catalunya hi participa des de la seva primera edició a través de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, cridant a l’acció i promovent la campanya #BeActive. En aquest marc se situa, doncs, el partit de diumenge entre dos equips catalans com són el Fundació Barça Genuine i el Nàstic Genuine. Serà la tercera vegada que es troben damunt el terreny de joc, en aquesta ocasió per fomentar la pràctica de l’esport com a element integrador i, alhora, beneficiós per a la salut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut