El FC Barcelona convoca Assemblea General Ordinària telemàtica per al 9 d’octubre

El FC Barcelona convoca Assemblea General Ordinària telemàtica per al 9 d’octubre

Vuit punts de l'ordre del dia entre els que es votaran l'exercici econòmic de la passada temporada i el pressupost de l'actual 2022/2023

La Junta Directiva del FC Barcelona ha acordat la celebració de l’Assemblea General de Socis i Sòcies Compromissaris Ordinària per al diumenge 9 d’octubre, en una convocatòria telemàtica en què estaran citats 4.451 socis i sòcies. La primera convocatòria serà a les 10 hores i, la segona, a les 10.30 hores. Aquell mateix dia, a les 21 hores, el FC Barcelona rebrà a l’Spotify Camp Nou el Celta de Vigo en la vuitena jornada de LaLiga.

Aquesta serà la primera assemblea del Club en la que hi prendran part els socis i sòcies que van sortir escollits compromissaris en el sorteig que es va celebrar el passat 3 de juny i que van ser designats per a dues temporades. A més d’aquests nous compromissaris, completen l’Assemblea del FC Barcelona, els mil socis més antics de l’Entitat que formen el Senat, els membres de la Junta Directiva els expresidents del Club; els membres de les Comissions Estatutàries i, finalment, els presidents de Federacions Territorials de Penyes.

L'ordre del dia de l’Assemblea està format per vuit punts que començaran amb l’informe del president.

Seguidament, en els punts 2 i 3 de l’ordre del dia s’exposaran i es posaran a votació l’exercici econòmic de la temporada 2021/2022 i el pressupost previst per la 2022/2023.

L’Assemblea continuarà amb la ratificació d’un membre de la Comissió Econòmica, la presentació dels membres de la Comissió d’Ètica i Transparència i l’informe del Síndic dels Socis i Sòcies. Les propostes dels socis i sòcies que hagin arribat al Club i el torn obert d’intervencions tanquen l’ordre del dia d’aquesta Assemblea General Ordinària.

ORDRE DEL DIA

  1. Informe del President.

  2. Informe i aprovació, si escau, de la liquidació de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2021/2022 que inclou l’informe i la ratificació de l’operació i els contractes formalitzats per a la cessió dels drets audiovisuals autoritzats per acord de l’Assemblea de data 16 de juny del 2022 i portada a terme abans del 30 de juny del 2022.

  3. Informe i aprovació, si escau, del pressupost de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2022/2023 que inclou l’informe i la ratificació de les operacions i els contractes formalitzats per a la cessió dels drets audiovisuals autoritzats per acord de l’Assemblea de data 16 de juny del 2022 i l’informe i la ratificació de les operacions i els contractes formalitzats per la transmissió dels actius de Barça Studios autoritzats per acord de l’Assemblea de data 17/23 d’octubre del 2021, portats a terme a partir del dia 1 de juliol del 2022.

  4. Ratificació d’un membre de la Comissió Econòmica.

  5. Presentació de membres de la Comissió d’Ètica i Transparència.

  6. Informe del Síndic dels Socis i Sòcies.

  7. Propostes de socis i sòcies d'acord amb el que estableix l'article 20.11 dels Estatuts.

  8. Torn obert d'intervencions.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut