La Cardiowalk 2022 passarà per l’Estadi Johan Cruyff

La Cardiowalk 2022 passarà per l’Estadi Johan Cruyff

El FC Barcelona obre les instal·lacions de la Ciutat Esportiva el dia 28 de setembre a aquesta activitat física de sensibilització sobre les malalties cardiovasculars, en el marc de la Setmana del Cor

L’Estadi Johan Cruyff serà un dels protagonistes de la nova edició de la Cardiowalk que tindrà lloc el proper 28 de setembre. Aquesta caminada de 5 kilòmetres dins de Sant Joan Despí, a més de servir com activitat física, està pensada com a activitat de sensibilització sobre la salut cardiovascular i els hàbits saludables. L’esdeveniment està organitzat per l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, de la mà del Servei de Cardiologia del Consorci Sanitari Integral i compta amb la col·laboració del Centre Excursionista Despí i de l'Ajuntament de Sant Joan Despí.

La Cardiowalk, que s’iniciarà a les 17.00 hores des de l’Hospital i acabarà també en aquest punt, passarà per un dels espais més emblemàtics de Sant Joan Despí, l’Estadi Johan Cruyff, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les persones que s’apuntin a l’activitat, com a part del recorregut, entraran a la instal·lació per la porta 4 i sortiran per la porta 1, cap al carrer, per continuar amb la seva ruta. 

El FC Barcelona no ha dubtat en obrir les seves instal·lacions a aquesta iniciativa esportiva i de sensibilització dirigida a professionals, familiars i veïns que vulguin fer una activitat física moderada mentre passegen per algunes de les zones més emblemàtiques de la seva ciutat.

Aquesta activitat s’emmarca dins de la Setmana del Cor (del 27 al 29 de setembre), un esdeveniment anual que aplega un conjunt d’iniciatives dirigides a conscienciar i informar la població de la necessitat de desenvolupar hàbits de vida saludables com a mesura de prevenció davant de les malalties cardiovasculars.

Les inscripcions per a la Cardiowalk són gratuïtes i es poden fer de forma telemàtica o bé presencialment al mostrador d'Informació de l’Hospital de Sant Joan Despí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut