Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

El FC Barcelona expressa la seva indignació davant la filtració interessada d’unes informacions que formarien part d’un procediment judicial

En relació amb la informació publicada avui a El Mundo del Siglo XXI, sota el títol ‘BarçaLeaks, los archivos secretos del club, parte 1’, el FC Barcelona expressa la seva indignació davant la filtració interessada d’unes informacions que formarien part d’un procediment judicial. El Club lamenta també que el mitjà es vanti d’haver tingut “accés a una ingent quantitat de documentació i correus electrònics que estan en poder de la investigació del Barçagate” quan aquestes informacions i documentació encara no han estat compartides amb les parts.

En tot cas, l’article en qüestió fa públics documents que res tenen a veure amb la instrucció del cas i el seu ús atempta contra la reputació i la confidencialitat del Club. Per això, i amb l’objectiu de protegir els drets del FC Barcelona, els serveis jurídics del Club ja estan estudiant les mesures oportunes que cal emprendre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut