Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona s'ha reunit aquest dilluns en sessió ordinària a la seu de la Barça Store Canaletes per prendre els acords següents

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària a la seu de la Barça Store Canaletes, la Botiga oficial del Club a la Rambla de Barcelona, ha pres els acords següents:

Aprovació del pressupost 2022/23

La Junta Directiva ha aprovat el pressupost per a la temporada 2022/23 que inclou un pressupost d’ingressos d'explotació de 1.255 milions d’euros, amb una previsió de benefici de 274 milions d’euros.

Acabada la temporada anterior, la Junta blaugrana va donar per tancat l’exercici 2021/22 amb una facturació de 1.017 milions d’euros i un benefici de 98 milions d’euros.

Assemblea de Socis i Sòcies Compromissaris, telemàtica, el proper 9 d’octubre

La Junta també ha aprovat que l’Assemblea General de Socis i Sòcies Compromissaris Ordinària se celebri el proper 9 d’octubre, en una convocatòria telemàtica en què estaran citats 4.451 socis i sòcies compromissaris. La primera convocatòria serà a les 10 hores i, la segona, a les 10.30 hores. Aquell mateix dia, a les 21 hores, el FC Barcelona rebrà a l’Spotify Camp Nou el RC Celta de Vigo en la vuitena jornada de LaLiga.

Espai Barça: inici obres d’enderroc parcial de la tercera graderia i licitació de la direcció d’obres

La Junta Directiva ha estat informada de l’evolució de les obres d’enderroc d’una part de la tercera graderia del Gol Sud de l’Spotify Camp Nou, que van començar l’1 de setembre passat, amb un seguit de treballs previs, i amb la retirada del videomarcador electrònic del Gol Sud, entre altres accions. Unes obres impulsades per aprofitar la finestra d’oportunitat que ofereix l’aturada de la competició per la disputa del Mundial, entre novembre i desembre.La Junta Directiva expressa el seu agraïment als socis i sòcies abonats afectats per aquest inici d’obres, per la seva col·laboració i comprensió. La gran majoria seran reubicats en localitats similars o, fins i tot, superiors; i una petita part s’ha acollit a l’opció d’excedència.D’altra banda, s’ha donat per finalitzat el desenvolupament del Projecte Bàsic Avançat de reforma de l’Spotify Camp Nou, a càrrec de l’empresa japonesa Nikken Sekkei, junt amb IDOM i b720 Fermín Vázquez Arquitectos, que van acabar el seu contracte el 15 d’agost passat. Per tant, no hi ha hagut cap rescissió de contracte, com s’ha informat aquests darrers dies en algun mitjà de comunicació, sinó una finalització de contracte.Un cop completat el Projecte Bàsic Avançat, ja s'ha iniciat el procés de licitació de la construcció del nou Spotify Camp Nou. Així mateix, s’ha completat el procés de licitació corresponent a la direcció de l’obra. En la reunió d’avui, la Junta Directiva ha aprovat que aquesta tasca recaigui a la UTE formada per les empreses catalanes Enginyeria i Arquitectura Torrella i Ingenieros JG.  Aquesta UTE dirigirà la fase de construcció del nou estadi assumint el disseny d’IDOM i b720.Paral·lelament, el Club continua treballant amb Nikken Sekkei, guanyador del concurs del disseny del nou estadi en el 2016, per a les tasques de Design Guardian del projecte de l’Spotify Camp Nou, donant suport al procés de licitació de les obres, a la redacció del Projecte d’Execució i a la direcció de les obres.En el marc d’una reunió amb el president Joan Laporta, celebrada fa uns dies, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), a través del seu degà, Guim Costa i Calsamiglia, ha estat informat d’aquest procés de licitació, així com d’altres aspectes vinculats a l’evolució de l’Espai Barça.En els propers trimestres s’iniciaran el processos de licitació de la direcció executiva d’obra (aparellador), control de seguretat i salut (riscos laborals) i control de qualitat.

Sostenibilitat: reducció del consum de plàstic

En la reunió s’ha informat d’una acció que ja està en marxa al Club, amb el propòsit de reduir al màxim el consum de plàstic d’un sol ús. D’aquesta manera, ja està en marxa la campanya de conscienciació entre els treballadors i treballadores i la Junta Directiva per a la disminució de l’ús del plàstic d’un sol ús. Per cercar aquest èxit, s’han repartit ampolles tèrmiques, s’han canviat totes les fonts d’aigua i s’han eliminat tots els gots de plàstic i s’han disminuït les ampolles d’aquest material.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut