Allianz serà patrocinador oficial de l’equip Fundació Barça Genuine a la temporada 2022/23

Allianz serà patrocinador oficial de l’equip Fundació Barça Genuine a la temporada 2022/23

L’asseguradora, que també és patrocinadora del Futbol Club Barcelona (FCB), donarà suport a l’equip, que portarà el seu logo a la màniga esquerra de la samarreta

La Fundació FC Barcelona i Allianz han ampliat el seu acord de col·laboració amb l'objectiu de continuar construint un futur més inclusiu i divers. Fruit d'aquesta nova aliança, l'asseguradora es converteix en partner oficial de la Fundació Barça Genuine, l'equip format per persones amb discapacitat intel·lectual que, aquest any i en la seva primera participació, ha guanyat el trofeu “Compañerismo” a La Lliga Genuine d'àmbit estatal amb 44 equips participants.
 
D'aquesta manera, a partir de la temporada 2022/2023 el logotip d'Allianz lluirà a la màniga de la samarreta de l'equip Fundació Barça Genuine a totes les seves competicions. Així, l'asseguradora se suma al gran impacte que ha tingut el primer any d'aquest equip que es va formar el setembre del 2021, i que ha guanyat les tres competicions en què ha participat i ha generat reconeixement i admiració.
 
Més enllà del terreny de joc, amb aquesta acció, la Fundació FC Barcelona i Allianz volen ajudar a conscienciar sobre la importància de la integració de les persones amb diversitat funcional a través de l'esport en general i del futbol en particular. En aquesta línia, l'asseguradora participarà en diversos projectes socials impulsats per la Fundació al voltant de la inclusió, la diversitat i l'educació, amb el repte principal de continuar generant un impacte positiu a la societat.

Declaracions de la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona

“Comptar amb la col·laboració d'Allianz en aquest projecte és una molt bona notícia, ja que contribuirà a consolidar l'equip Fundació Barça Genuine, una iniciativa pionera que ha superat totes les expectatives, tant pels objectius aconseguits com per l'impacte real a les vides de les persones que hi participen. A més, aquesta nova col·laboració ajudarà a  la inclusió efectiva de persones amb diversitat funcional en programes de la Fundació on es promou l'esport com a eina per a la inclusió social tant a nivell local com internacional”.

Declaracions de Francisco García Vegas, director general i responsable de Comercial i Market Management d'Allianz Seguros

“A Allianz ens identifiquem plenament amb els valors de l'esport com l'esforç, el treball en equip o l'esperit de superació. Per això, estem molt satisfets de convertir-nos en patrocinadors oficials de l'equip de la Fundació Barça Genuine, i que ens donin l'oportunitat d'unir esport i solidaritat, donant suport a nombrosos projectes socials en pro de la inclusió i la diversitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut