Recomanacions per al públic assistent al partit benèfic entre el FC Barcelona i el Manchester City

Recomanacions per al públic assistent al partit benèfic entre el FC Barcelona i el Manchester City

El Club anima a tothom que tingui una entrada per al Barça-City que vingui a gaudir del partit i proposa seguir unes pautes per evitar cues i aglomeracions

El primer equip del FC Barcelona s’enfrontarà aquest dimecres a la nit, a partir de les 21.30 hores, al Manchester City de Pep Guardiola en un partit benèfic impulsat per l’exporter Juan Carlos Unzué i que té com a gran objectiu omplir l’Spotify Camp Nou i aconseguir la millor recaptació mai assolida en benefici de la lluita contra l’ELA.

Ja queden molt poques localitats a la venda i, si es confirmen les previsions, es pot donar una gran entrada a l’Estadi. Per tal d’evitar complicacions en els accessos a les instal·lacions i l’arribada fins a les localitats, des del Club es vol conscienciar el públic que segueixi una sèrie de pautes amb l’objectiu de facilitar l’arribada al Camp Nou. 

3200x2000_Recomanacions_CAT

Arribar amb temps i optar pel transport públic

En aquest sentit, es recomana arribar amb la suficient antelació a l’Estadi per evitar cues i poder accedir a la localitat assignada de manera tranquil·la i sense aglomeracions. Les portes del Camp Nou obriran a les 20 hores, una hora i mitja abans de l’inici del partit, i des d’aquest moment els aficionats i aficionades ja podran entrar per poder seure a les seves localitats.

També es recomana, sempre que sigui possible, optar per la utilització del transport públic per arribar a l’Estadi i es recorda que les línies de metro que es poden utilitzar són la 9, la 3 i la 5, que compten amb parades a Collblanc, Badal, Zona Universitària, Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts. I en cas de venir en cotxe, no us atureu amb vehicles particulars davant dels accessos del Camp Nou per descarregar passatge.

És també important entrar a l’Estadi a través de l’accés, la porta i la boca que s’indiquen a l’entrada. I també, per tal de facilitar el procés, tenir l’entrada a mà en els dos diferents controls que hauran de creuar per arribar a les seves localitats: el d’accés al recinte i el situat a la porta d’entrada a l’Estadi.

Recordar també que un cop a l’interior, els culers hauran d’ocupar la localitat assignada a l’entrada per seguir el desenvolupament del partit, i que durant el joc no es pot estar dret a la grada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut