L’exposició i museu itinerant ‘Barça, The Exhibition’ viatja per primera vegada a Llatinoamèrica i farà la seva estrena a Monterrey

L’exposició i museu itinerant ‘Barça, The Exhibition’ viatja per primera vegada a Llatinoamèrica i farà la seva estrena a Monterrey

La mostra itinerant estarà del 14 de setembre al 6 de novembre a Monterrey i ofereix un recorregut històric amb experiències interactives com viure un dia de partit a l’Spotify Camp Nou

La mostra Barça, The Exhibition viatja per primera vegada a Llatinoamèrica, concretament a Monterrey (Mèxic), on els aficionats i aficionades del FC Barcelona podran gaudir de l’exposició itinerant entre el 14 de setembre i el 6 de novembre a l’‘Espacio Alterno Esfera Monterrey’. Amb l’objectiu d’acostar el Club als seus seguidors a tot el món, el Barça aposta per combinar una sèrie d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada perquè els visitants puguin gaudir d’un recorregut únic a través de la història blaugrana i fins i tot traslladar-se a l’Spotify Camp Nou i sentir l’emoció d’un dia de partit a l’Estadi.
 
L’exposició de caràcter itinerant va fer la seva estrena mundial a Tel-Aviv el mes de juliol del 2021, any en que també va visitar Dubai i va comptar amb una gran acollida i molts visitants es van acostar a cadascuna de les dues mostres. En aquest sentit, l’arribada a Mèxic estava planificada  per a inicis del 2021, però es va haver d’ajornar davant l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 a la zona. Ara, amb l’arribada a Mèxic de la mà de Plan B, promotora internacional amb una àmplia experiència al mercat mexicà, comença una nova etapa en què Barça,The Exhibition recorrerà Monterrey, Guadalajara i Ciutat de Mèxic. Així, aquesta serà la primera parada d’una gira amb què visitarà diversos països del continent americà.

Nou sales per gaudir d’una experiència única 

Barça, The Exhibition, produïda pel FC Barcelona en col·laboració amb l’empresa internacional d’esdeveniments i entreteniment Proactiv, és una experiència dissenyada utilitzant les tecnologies més avançades per atreure els culers i els apassionats pel futbol. Al llarg de nou sales el visitant podrà descobrir a través d'una visita audioguiada, que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l'equip, conèixer el seu estil de joc i viure en primera persona la il·lusió d’estar a peu de camp a l’Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.
 
També podran participar activament en jocs interactius situats a la zona Play Barça i accedir al Making History, el saló de la fama, on podran admirar trofeus i pilotes d'or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana. Un espai creat en col·laboració amb el Museu del Barça.
 
La Masia, centre formatiu en el joc i els valors del Club, també comptarà amb el seu propi espai en aquesta exposició. Gràcies a la tecnologia utilitzada, el visitant d’aquest espai se sentirà part de la història de l'Entitat, mentre que en altres de les sales podrà descobrir i conèixer millor l'estil de joc que distingeix el Barça a tot el món.
 
Finalment, un espai futurista mostrarà les iniciatives posades en marxa pel Club en l'àmbit de la I+D, entre les quals el Barça Innovation Hub (BIHUB), plataforma de coneixement i laboratori d'innovació esportiva destinat a millorar el rendiment dels esportistes i a crear productes i serveis que beneficiïn no sols el Club, sinó la societat en general. Així mateix, l'exposició comptarà amb una botiga oficial del Barça, amb un ampli ventall d'articles de marxandatge i retail del Club, a més de col·leccions exclusives.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut