Els abonaments es podran pagar en un sol cop des del 16 d’agost o fraccionar-ne l’import a partir del 15 de setembre

Els abonaments es podran pagar en un sol cop des del 16 d’agost o fraccionar-ne l’import a partir del 15 de setembre

La data màxima per fer el pagament únic o optar per pagar a terminis serà el 10 d’octubre, i posteriorment el Club passarà a cobrar la totalitat de l’import a aquelles persones que no ho hagin fet

Tal com va anunciar la Junta Directiva, el FC Barcelona oferirà a partir del 15 de setembre als seus socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou, Palau Blaugrana o que tinguin un abonament d’aparcament, la possibilitat de poder fraccionar el pagament de l’import de l’actual temporada 2022/23, després d’haver arribat a un acord amb una entitat financera per poder efectuar aquest servei. D’altra banda, aquells abonats que vulguin fer el pagament d’un sol cop, sense fraccionament, ja ho podran fer a partir del 16 d’agost a través de l’espai tràmits online del lloc web del Club.

La data màxima per fer el pagament únic de l’abonament o optar per el fraccionament de l’import total serà el 10 d’octubre. Si en aquest període no s’ha pagat en un sol cop o s’ha seleccionat l’opció del pagament fraccionat, a partir d’aquesta data, el FC Barcelona realitzarà el càrrec amb la totalitat de l’import, a través de domiciliació bancària, com s’ha realitzat habitualment.

abonaments 2-3200

Decisió de la Junta Directiva

Tot i que inicialment estava previst iniciar el cobrament dels nous abonaments el 14 de juliol, la Junta Directiva va acordar en la seva reunió del 13 de juliol, celebrada a Olot, ajornar aquest cobrament dels abonaments davant el context econòmic actual, amb un important increment de l’IPC, que té una repercussió en el preu dels abonaments per a la temporada 2022/23.

La Junta va considerar necessari intentar mitigar aquest impacte en l’economia dels socis i sòcies abonats i per això va començar a treballar opcions de pagament fraccionat per afavorir i facilitar el finançament d’aquesta despesa, tenint en compte que hi ha famílies que disposen de més d’un abonament i que el cobrament en un sol pagament suposa una important despesa en aquests moments.

Pagament en un sol cop

A partir del 16 d’agost els socis i sòcies amb un abonament tant per a l’Spotify Camp Nou, com al Palau Blaugrana o d’aparcament, podran fer el pagament de tot l’import en un sol cop, a través de l’espai tràmits online del web del Club. El termini per fer el pagament es

tancarà el 10 d’octubre. A partir d’aquesta data, el Club, mitjançant el procediment habitual de la domiciliació bancària, efectuarà els cobraments dels abonaments de tots aquells socis i sòcies que no hagin efectuat el pagament únic, ni hagin escollit l’opció del fraccionament dels imports.

Fraccionament a través d’una APP

A partir del 15 de setembre, i fins al 10 d’octubre, s’obrirà la possibilitat de fraccionar en diversos terminis el pagament dels abonaments, tant de l’Estadi, com del Palau com de l’aparcament. Tots aquells socis i sòcies abonats que desitgin una fragmentació de la quota, podran fer-ho amb un sistema fàcil i ràpid que s’efectuarà a través d’ una App (que es podrà descarregar en el mòbil a través de Google Play o Apple Store) i pagament amb targeta bancària. Es podrà escollir fer el pagament fraccionat amb terminis de 3, 4, 6 i 9 mesos. La modalitat de fraccionament a tres mesos estarà lliure de càrrecs financers, i a partir del finançament a 4 terminis la comissió es repartirà proporcionalment en cada quota, o bé es podrà escollir pagar-la de cop.

L’opció de fraccionar el pagament dels abonaments, únicament estarà a disposició d’aquells socis i sòcies amb NIF, residents a l’estat espanyol.

Properament, el Club efectuarà una nova comunicació on s’indicaran els detalls operatius i on es facilitarà tota la informació als socis i sòcies amb abonament perquè puguin escollir l’opció que millor s’ajusti a les seves necessitats.

Abonaments de la temporada 2021/22, encara vàlids

Aquest dissabte 13 d’agost (21 h), el Barça farà la seva estrena a la Lliga a l’Spotify Camp Nou davant el Rayo Vallecano i els socis i sòcies abonats podran entrar a l’Estadi amb els nous carnets físics de la temporada actual, o utilitzar els de la temporada 2021/22, que encara seran vàlids fins a la jornada 10 de Lliga, prevista per al 19 d’octubre, coincidint amb el partit contra el Villarreal.

A partir del primer partit contra el Rayo Vallecano es posa en funcionament la nova normativa d’abonaments per assistir a l’Estadi, on els factors més destacables són la desaparició de les excedències, amb les úniques excepcions de les localitats afectades per l’enderroc de part de la tercera graderia del Gol Sud, i el retorn operatiu del Seient Lliure.

Un altre factor que cal destacar és la desaparició de l’abonament digital que funcionava la temporada anterior. Una desaparició momentània fins que es pugui implantar el nou model d’abonament digital que està preparant el Club per a la segona part de la temporada.

Per aquest motiu, en el partit contra el Rayo Vallecano i en els primers partits de l’exercici, tots els abonats a l’Spotify Camp Nou hauran d’accedir a la seva localitat amb el carnet físic de l’abonament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut