Nova York també és escenari de la passió penyista pel Barça

Nova York també és escenari de la passió penyista pel Barça

Les penyes de Nova York i Nova Jersei, amfitriones del darrer acte de penyes de la gira americana al centre de Manhattan

Els tres actes organitzats amb les penyes durant la gira del FC Barcelona pels Estats Units, s’ha tancat aquest divendres amb la trobada que ha tingut lloc a Nova York, on al voltant de 150 els penyistes blaugrana han omplert el pub Smithfield Hall, lloc de peregrinatge blaugrana en el centre de Manhattan.

La Penya Barcelonista de Nova York i la Garden State Penya Blaugrana de Nova Jersey han estat les dues entitats amfitriones d’aquesta trobada que ha comptat novament amb una nodrida presència de membres de la Junta Directiva del Club, amb els vicepresidents Antonio Escudero i Elena Fort, i els directius Josep Ignasi Macià, Xavier Puig i Joan Soler. També han format part de la comitiva barcelonista, l’exjugador Juliano Belletti i el pare de Pedri, Fernando González, que també és president de la Penya de Tenerife.

L’himne del Barça ha acompanyat l’arribada de la comitiva del Barça a lSmithfield Hall, que ha estat ocupat totalment per uns aficionats barcelonistes que no han deixat de mostrar la seva passió pel Barça. Un dels moments de més àlgids de la jornada ha estat quan Josep Ignasi Macià, directiu de l’àrea social responsable de les penyes, ha presentat Fernando González, pare de Pedri, que s’ha endut una gran ovació i ha motivat una engrescada resposta de tots els assistents, que han corejat el nom del jugador.

Jordi Getman, president de la PB de Nova York, i Chrisitian Hernández, president de la PB Garden State, han agraït la presència dels directius i de Belletti a la trobada, i Hernández ha volgut manifestar també el seu agraïment a la penya de Nova York per deixar-los ser també amfitrions de la trobada, ja que malgrat que els actes organitzats per aquests darrers dies de gira es facin a Nova York, el darrer partit del Barça contra el NY Red Bulls es juga aquest dissabte a Nova Jersei.

Josep Ignasi Macià ha destacat també que sempre que ha vingut a la penya de Nova York s’ha sentit com a casa i ha volgut tenir un reconeixement al personal del Club que està treballant en la gira americana.

Per acabar els parlaments, el vicepresident de l’Àrea Social, Antonio Escudero, ha fet un resum dels projectes del club i especialment de l’àrea social, destacant l’estima que té aquesta directiva pel moviment penyístic blaugrana, i ha acabat el seu discurs dient en anglès, “This is my family”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut