Les entrades per als partits del Trofeu Joan Gamper es posen a la venda

Les entrades per als partits del Trofeu Joan Gamper es posen a la venda

Els socis i sòcies tenen un descompte del 30% per al partit del masculí i una entrada gratuïta per a l'enfrontament del femení

Aquest divendres 8 de juliol s'han posat a la venda les entrades per als dos partits del Trofeu Joan Gamper que disputaran els equips masculí i femení del FC Barcelona en aquesta edició del 2022.

L'equip masculí, davant dels Pumas a l'Spotify Camp Nou

El diumenge 7 d'agost, a les 20 hores, l'equip de Xavi Hernández disputarà a l'Spotify Camp Nou el seu partit contra el Club Universitat Nacional de Mèxic, conegut com els Pumas.

La venda d'entrades ha començat aquest divendres per a tots els aficionats, sense període de prevenda per als socis i sòcies, que en tot moment del procés de venda disposaran per a aquest enfrontament d'un descompte del 30% a totes les localitats.

Per la seva part, els penyistes del FC Barcelona disposen d'un 15% de descompte per assistir a aquest partit entre el Barça i el Pumas.

L'equip femení, davant el Montpellier al Johan Cruyff

Aquest mateix divendres també s'ha obert el període de venda per al partit que els equips femenins del Barça i del Montpellier francès disputaran a l'Estadi Johan Cruyff el dimarts 23 d'agost, a les 20 hores.

Per a aquesta cita del Femení, els socis i sòcies del FC Barcelona disposen d'una entrada gratuïta per carnet i el preu de les localitats per a la resta d'aficionats oscil·la entre els 13 i els 22 euros.

Un cop anul·lada la participació de la Roma per renúncia de l'equip italià a jugar els partits del Gamper d'aquest any, el Club va tornar els imports de les entrades ja venudes als seus compradors. Ara, doncs, amb la confirmació de la participació dels equips mexicà i francès en els dos enfrontaments que configuraran el Trofeu Joan Gamper en dies i escenaris diferents, es torna a obrir la venda d'entrades per assistir a aquests enfrontaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut