Toni Cruz s’incorpora com a consultor extern per liderar la transformació de Barça TV

Toni Cruz s’incorpora com a consultor extern per liderar la transformació de Barça TV

La gestió de l’equip de treball es basa a buscar nous formats per a la televisió del Club, amb una proposta de nous continguts i una estratègia enfocada a l’ús de les tecnologies més avançades

El FC Barcelona incorpora el productor televisiu Toni Cruz com a consultor extern per liderar la transformació de Barça TV en un nou projecte multimèdia innovador adaptat a les noves necessitats informatives i d’entreteniment que requereix el FC Barcelona com a entitat esportiva de ressò internacional.

La gestió de l’equip de treball que encapçalarà Toni Cruz es basa a buscar nous formats per a la televisió del Club, amb una proposta de nous continguts adaptats a les noves audiències i una estratègia enfocada a l’ús de les tecnologies més avançades del món audiovisual, així com la presència de continguts en clau Barça en nous canals i nous territoris.

Està previst que, a la tardor, l’equip liderat per Cruz presenti el nou pla d’acció estratègica.

Toni Cruz és productor de televisió, gestor de museus i també ha estat integrant del grup musical La Trinca. Amb Josep Maria Mainat l’any 1987 va crear la productora Gestmusic, que posteriorment s'integraria a Endemol, de la qual en va ser president a Espanya. Ha produït programes d’èxit que han marcat una fita al món audiovisual estatal com Crónicas Marcianas o Operación Triunfo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut