Joan Laporta analitza el paper del Club com ambaixador de la marca Barcelona

Joan Laporta analitza el paper del Club com ambaixador de la marca Barcelona

El president blaugrana ha participat en el cicle Moments Estel·lars de Barcelona que organitza The New Barcelona Post amb motiu del 30è aniversari de la primera Copa d’Europa del Club

El passat 20 de maig es van complir 30 anys de la consecució de la primera Copa d’Europa del FC Barcelona de la mà del Dream Team de Johan Cruyff i per commemorar aquesta efemèride el president Joan Laporta ha participat aquest dilluns en una nova sessió del cicle Moments Estel·lars de Barcelona que organitza The New Barcelona Post.

El president blaugrana ha mantingut una conversa amb el periodista Toni Aira a la Casa Seat sobre el rol del club com a ambaixador de la marca Barcelona al món i sobre els importants reptes de futur que el Barça té sobre la taula. Joan Laporta ha explicat: "Som una gran ciutat i un gran país, ple de persones molt vàlides i amb molt per fer. El Barça ha de tenir un compromís social i democràtic amb el país, és la màxima representativitat. El FC Barcelona és global, però tothom reconeix que és un Club català".

A més, ha recordat: "Wembley va ser un moment clau per a la història del FC Barcelona, va ser un sentiment d'alliberament. A més, va ser un molt bon exemple pel civisme que va mostrar la gent catalana, i des d'aquell dia encara som més un autèntic ambaixador de Catalunya arreu del món". Quant a Johan, recalca: "Johan Cruyff va revolucionar les nostres vides, a partir de la seva arribada el 1974, els catalans i els culers vam ser més guanyadors. Ara, el repte més important és tornar a guanyar i cal treballar molt per aconseguir-ho". 

The New Barcelona Post es defineix com el diari de les bones notícies de Barcelona i, sota la divisa ‘Good News, True Stories’, vol contribuir a potenciar la marca Barcelona i fer valdre tot el talent que hi ha a la ciutat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut