Joan Laporta:

Joan Laporta: "Estem treballant molt dur per fer un equip més competitiu"

El president ha repassat l'actualitat del Club aquest dissabte en un acte d'homenatge a Johan Cruyff a S'Agaró

El president Joan Laporta ha repassat l’actualitat del Barça en un acte d’homenatge a Johan Cruyff a S’Agaró. Joan Laporta ha afirmat que "s’està treballant molt dur en les incorporacions de jugadors i en fer un equip competitiu". També ha assegurat que “no hi ha dates límit en cap aspecte. Cal fer les coses bé i si podem actuar sense tanta pressió”. A banda de les possibles incorporacions Joan Laporta també s’ha referit a la situació de diversos jugadors i al Barça Atlètic. A continuació repassem les declaracions més destacades.

Frenkie de Jong

“Frenkie de Jong és jugador del Barça i és dels millors migcampistes del món. Sabem que hi ha clubs que el volen a banda del Manchester United”. 

“No tenim intenció de vendre’l i el jugador crec que es vol quedar. És molt important el criteri del jugador i ell està molt a gust al club i a Barcelona”.

Renovació de Gavi

“La renovació està molt bé i estem molt satisfets de com s’ha desenvolupat aquest tema amb l’Ivan de la Peña, el seu representant, com  amb ell perquè és un jugador que te present immediats i futur”.

“Jugadors com Pedri, Ansu Fati, Araujo, Gavi, Nico i Eric son jugadors d’una generació que ens permeten estar molt il·lusionats en el futur”. 

EntrenamentEstadiPrncepFaisalbinFahd11012021_pic_2022-01-11entrenoriyadh60

Dembélé

"Ell ja no és jugador del Barça, no hem pogut arribar un acord ambdues part de moment. Hem canviat l’estructura salarial del Club. Ens l’estimem molt i la darrera meitat de temporada ha jugat a un gran nivell i Xavi està satisfet amb ell".

"És una discussió econòmica, ens hem de posar d’acord les dues parts. Estem tranquils, mantenim una bona relació amb el jugador i hi ha comunicació amb els agents".

"Si ell acceptés les condicions econòmiques que li hem presentat el jugador seguirà al Club". 

Possibles fitxatges

“La majoria de jugadors tenen el Barça molt present”.

“Els clubs que tenen els jugadors que ens interessen tenen molt a dir. Forma part d’unes negociacions que requereix temps”.

”Serem molt prudents en fer inversions per reforçar equips perquè siguin mes competitius”.

“No repetirem errors del passat i actuarem amb prudència i criteris de sostenibilitat financera”.

“Lewandowski és un gran jugador i agraïm que s’hagi pronunciat que vol venir. Hem de tenir tot el respecte per un club com el Bayern de Munic, un dels millors clubs del món”.

“Hem parlat amb el Leeds sobre Raphinha i tenim comunicació. Hi ha altres clubs interessats en el jugador, però sabem que el jugador també està interessat en venir al Barça”. 

“No seria excloent la continuació de Dembélé amb el fitxatge d’un altre jugador”.

Rafa Márquez

“Rafa Márquez havia de ser l’entrenador del Barça Atlètic la temporada passada però tenia una situació que ho impedia i això ara s’ha resolt i serà l’entrenador la propera temporada”.

“És una persona amb una gran personalitat, que va ser capità de la selecció mexicana, i gran exjugador d’un dels millors Barça de la historia”.

Sergi Barjuan

“Tenim paraules d’agraïment per a Sergi Barjuan perquè ho fet molt bé donades les circumstàncies, només cal veure quants jugadors havien de jugar al Barça Atlètic i han acabat jugant al primer equip”.

“Ell és un home de club i seguirà vinculat, tenim reservat un rol per a ell. Quan torni de vacances ens hem de veure amb ell i vull agrair tot el que ha fet pel Barça aquesta temporada”.

SergiBarjuanEntrenadorInter1rEquip_pic_2021-10-28entreno25

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut