La llegenda de la boxa Manny Pacquiao visita el Museu i el Camp Nou

La llegenda de la boxa Manny Pacquiao visita el Museu i el Camp Nou

El president Joan Laporta ha rebut el polifacètic boxejador filipí, que es va retirar el 2021 amb nou títols mundials en el seu palmarès per dedicar-se a la política

El Barça ha rebut aquest dimecres la visita d’un esportista il·lustre, l’exboxejador Emmanuel ‘Manny’ Dapidran Pacquiao, que ha estat rebut pel president Joan Laporta i el vicepresident Rafa Yuste. Pacquiao està considerat un dels millors boxejadors de la història i en el marc d’un viatge privat a Barcelona amb la seva família ha volgut conèixer el Camp Nou, i ha pogut visitar també el Museu i el vestidor del primer equip, acompanyat del president Laporta, al que ja coneixia personalment des de fa uns anys.

 

'Pac-Man' Pacquiao és l’unic boxejador que ha aconseguit nou títols mundials en vuit categories diferents i va ser considerat millor boxejador de la dècada dels 2000 pel Consell Mundial de Boxa (WBC). El filipí, que es va retirar definitivament el 2021 després de 25 anys de carrera esportiva, destaca també per la seva vida polifacètica: ha estat actor, cantant i actualment es dedica a la política i presideix el partit PDP-Labán, sent congressista del seu país del 2010 al 2016 i, actualment, senador. La seva passió per l’esport, especialment pel bàsquet, també el va portar a ser jugador-entrenador de l’equip filipí Kia Motors.

Pacquiao s’ha mostrat molt proper amb els aficionats que l’han reconegut durant la seva visita a la gespa del Camp Nou i al Museu, on ha pogut fotografiar-se amb el trofeu de la Champions, i s’ha mostrat especialment interessat per la figura del davanter Paulino Alcántara, filipí com ell, que està considerat el primer crac de la història del Club i que, entre els anys 1912 i 1927, va marcar 369 gols en 357 partits oficials i amistosos.

El president Laporta li ha fet entrega de la primera i la segona samarreta de la propera temporada 2022/23, personalitzades amb el seu nom, i Pacquiao s’ha mostrat molt agraït. “És un honor ser aquí i visitar aquest gran estadi a Barcelona, trobar-me amb el President, el membres del Club i agraeixo molt la calorosa acollida que he rebut”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut