El Fundació Barça jugarà un torneig internacional als Estats Units

El Fundació Barça jugarà un torneig internacional als Estats Units

L’equip blaugrana, format per homes i dones amb discapacitat intel·lectual, viatjarà a Daytona (Florida) per participar a The Original Challenge, una competició que proposa una trobada entre Europa i Amèrica en la qual també hi seran l’Orlando City i el Gimnàstic de Tarragona

El Fundació Barça Genuine ha estat convidat a participar a The Original Challenge, un torneig de futbol inclusiu que tindrà lloc a Daytona (Florida, EUA) dissabte 2 de juliol, dins del Soccer Fest, l’esdeveniment de gran magnitud que se celebra durant el cap de setmana previ al 4 de juliol i inclou un seguit d’activitats, entre les quals el futbol i la música. Serà la primera vegada que es trobin damunt del terreny de joc LaLiga Genuine Santander, representada pel Fundació Barça i pel Gimnàstic de Tarragona, i un equip special de la Major League Soccer (MLS), l’Orlando City.

The Original Challenge es disputarà, en format triangular, en un escenari monumental, com és el Daytona Internacional Speedway, l’emblemàtic autòdrom de l’estat de Florida que acull les 500 milles de Daytona. Especialment perquè es juguin els partits d’aquest torneig, i altres que també formen part del Soccer Fest, es construirà un rectangle de joc de futbol en el recinte.

Està previst que la cerimònia d’obertura de The Original Challenge, que inclourà el ball de la haka, comenci a les 13.45, hora local, i que la competició es desenvolupi entre les 14.00 i les 15.45 h. Els partits, tres en total, es jugaran en dues parts de 14 minuts i els xiularà l’exàrbitre assistent de Primera Divisió Rafa Guerrero. Si hi hagués empat després de jugar-se els tres partits, el campió es decidiria per penals.

Taules rodones

Abans que es jugui el torneig de futbol inclusiu, durant el matí del 2 de juliol, tindran lloc un seguit de taules rodones al voltant de la normalització i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport, a partir de diferents experiències. El Fundació Barça Genuine estarà representat pel seu entrenador, Sergi Mascarell. 

Declaracions de la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona

“No hi podia haver un millor final de temporada per al Fundació Barça Genuine que aquesta experiència internacional als Estats Units. És una oportunitat única per a la convivència i el creixement personal dels jugadors, les jugadores i els membres del cos tècnic del nostre equip. Tots i totes tenen molta il.lusió i de ben segur que ho aprofitaran al màxim. Els desitgem una fantàstica estada!".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut