El color daurat de l’Or Olímpic, protagonista del disseny de la segona equipació 2022/23

El color daurat de l’Or Olímpic, protagonista del disseny de la segona equipació 2022/23

La samarreta, que rememora valors com l’esforç i la superació, inicia la seva venda anticipada aquest dilluns 27 de juny i fins al dissabte 2 de juliol a les Barça Store i l’e-commerce del FC Barcelona

El FC Barcelona presenta la seva segona samarreta per a la temporada 2022/23, que, igual que la primera, s’inspira en els Jocs Olímpics. Aquest cop, ho fa centrant-se en alguns dels seus elements més representatius com són les anelles olímpiques i la medalla d’or, el tresor més preuat dels Jocs i el gran objectiu pel qual sospiren els esportistes de tot el món. En aquesta línia, l’equipació aposta per un disseny en què el color daurat és el protagonista absolut, i incorpora la trama del mapa de Barcelona en què s’identifiquen l’Eixample, Montjuïc i la Barceloneta en homenatge als Jocs del 92, alhora que remata les mànigues amb un ribet realitzat amb els colors de les cinc anelles olímpiques.

Així mateix, a través del seu color daurat, la samarreta vol simbolitzar tots aquells valors que fan possible aconseguir una medalla d’or olímpica, com són la tenacitat, l’ambició, l’esforç i la superació constant, i també com el fet d’aconseguir-la converteix l’esportista en un referent. És per això que el Club també ha volgut fer amb la segona equipació una referència especial a l’equip de futbol femení, que en aquests anys ha protagonitzat precisament una història que encarna tots aquests valors i que en les dues últimes temporades ha culminat amb un triplet, que inclou el primer títol de la Champions femenina de la història blaugrana, un altre triplet de títols en el futbol espanyol i dos rècords mundials consecutius d’assistència a un partit de futbol femení, en omplir el Camp Nou a quarts de final de la Women’s UEFA Champions League contra el Reial Madrid i en les semifinals contra el Wolfsburg.

Els logos de Spotify i UNHCR/ACNUR, en blau marí

En aquesta segona equipació, el color daurat és el que predomina de manera uniforme tant en la samarreta com als pantalons i a les mitgetes. A més, destaquen en blau marí els logos dels patrocinadors, amb Spotify al frontal per als primers equips masculí i femení  de futbol juntament amb el swoosh de Nike i l’escut del Barça, mentre que al dors s’inclou el nom de l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats UNHCR/ACNUR, en el mateix color. Així mateix, els números de dorsal i el nom dels jugadors també apareixen en color blau.

Els aficionats podran gaudir d’un període de early accés per adquirir la nova equipació entre dilluns 27 de juny i dissabte 2 de juliol a les Barça Store del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, Canaletes, de La Roca Village i de l’aeroport de Barcelona T1 i T2, i també online a le-commerce del Club.  Posteriorment, estarà disponible a la resta de punts de venda habituals.

La Flama Segueix Viva

Seguint amb la línia de la primera equipació, aquesta segona es presenta també sota el concepte ‘La Flama Segueix Viva’, amb què s’evoca aquell esperit olímpic que va impulsar i reconvertir la ciutat de Barcelona i que segueix present en el dia a dia dels barcelonins i les barcelonines.

La influència olímpica va aconseguir que Barcelona es convertís en un referent mundial. De la mateixa manera, al llarg de la seva història el FC Barcelona s’ha convertit en un referent dins i fora dels terrenys de joc per la seva unicitat que l’ha portat a ser reconegut com a ‘Més que un Club’ més enllà de les pròpies fronteres.

En la campanya, a més, s’introdueix la referència a la medalla olímpica en incorporar en diferents seqüències d’imatges l’or olímpic que va guanyar la llegenda blaugrana Chapi Ferrer en els Jocs de Barcelona 92.

Aposta per la sostenibilitat

Igual que passava amb la primera, les samarretes i els pantalons que els jugadors portaran al camp i les rèpliques per als aficionats i aficionades estan realitzades amb teixit de polièster reciclat al 100%, obtingut a partir d’ampolles de plàstic reciclades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut