Joan Laporta: “Com a Club ens situarem en una posició més forta”

Joan Laporta: “Com a Club ens situarem en una posició més forta”

El president del FC Barcelona ha agraït el vot de confiança dels socis i socis compromissaris en el seu parlament final

Després d’una tarda-nit intensa, en què els socis i sòcies compromissaris han aprovat de manera majoritària les dues palanques econòmiques sotmeses a votació, el president Joan Laporta ha volgut agrair la participació de tots ells en el seu parlament final. “Vull agrair a tots els socis que han participat, sigui el que sigui el que hagin votat. Això és funcionar democràticament i això ens enalteix com a Club”, ha arrencat.

Joan Laporta ha remarcat que l’aprovació de totes dues qüestions -BLM i els drets de televisió- permeten “solventar el present i garantir el futur” del Club i ha explicat que eren dues palanques “necessàries” tant per la Junta com per a tot el Club.

“Ho necessitàvem nosaltres com a Junta per poder gestionar el Club i poder afrontar totes les dificultats que se’ns presenten, però també ho necessitàvem com a Club perquè ens situarà en una posició més forta. Serem més respectats. Els hi agraeixo aquest exercici de confiança i nosaltres, la Junta, tenim l’obligació de respondre a aquesta confiança depositada”, ha explicat.

I ha seguit així: “No ens agrada veure el Barça feble. Els socis i sòcies compromissaris ens heu donat la possibilitat que ens podem defensar, liderar i poder donar resposta a totes les situacions que se’ns presentin”. 

Un cop acabada l'Assemblea, Joan Laporta també ha volgut agrair el suport rebut en declaracions als mitjans del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut