Punt final a la primera temporada del Fundació Barça amb la DICUP

Punt final a la primera temporada del Fundació Barça amb la DICUP

La Ciutat Esportiva Joan Gamper serà escenari, el diumenge 19 de juny, de la primera edició d’aquest torneig de futbol inclusiu que compta amb la participació de vuit equips catalans

La primera temporada del Fundació Barça ha estat un èxit esportiu, amb la consecució del primer lloc al grup Compañerismo de LaLiga Genuine Santander, però, per damunt de tot, ha estat profitosa pel creixement personal que han experimentat les quatre dones i els vint homes amb discapacitat intel·lectual que formen aquest equip. Per tot plegat, diumenge 19 de juny toca celebrar una festa de final de curs molt especial amb la primera edició del torneig DICUP, organitzat per FC Barcelona i la seva la Fundació. Set equips catalans han estat convidats a aquesta competició, que es desenvoluparà durant el matí i el migdia als camps 5, 6, 8 i 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

A més del Fundació Barça, hi participaran el Gimnàstic de Tarragona, el Reus Genuine, l’UE Figueres Integra, el CF Badalona Fundació Sique, l’Insercor UE Cornellà, el FP CE Júpiter Inclusiu i l’Europa ACIDH. El torneig es disputarà per eliminatòries, a partir de quatre partits de quarts de final que es jugaran a les 9.30 hores, amb aquests emparellaments:

FP CE Júpiter Inclusiu - UE Figueres Integra
Reus Genuine - Europa ACIDH
Gimnàstic de Tarragona - Insercor UE Cornellà
Fundació Barça - CF Badalona Fundació Sique

Els guanyadors dels quarts de final es creuaran en les semifinals, a les 10.40 hores. I no hi haurà eliminats, perquè els equips que no hagin guanyat els quarts de final jugaran entre si pels llocs del cinquè al vuitè. La final es disputarà a dos quarts d’una, al camp 9.

Més enllà dels resultats, la DICUP vol ser un espai de trobada per als jugadors i jugadores dels vuit equips participants, així com per a qualsevol persona amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. En aquest sentit, l’entrada serà lliure i gratuïta per l’accés A de la Ciutat Esportiva. D’altra banda, la recta principal de la Ciutat Esportiva estarà condicionada amb zones d’ombra i un servei de restauració.

Declaracions de la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona

“Tancarem la primera temporada del Fundació Barça amb la DICUP, que volem que sigui, sobretot, una festa compartida amb set equips catalans, una jornada de convivència entre homes i dones amb discapacitat intel·lectual al voltant del futbol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut