Una samarreta per a tota la vida

Una samarreta per a tota la vida

El Club llança una iniciativa amb què els aficionats i aficionades que vulguin participar-hi han de comprar la nova samarreta de la primera equipació a qualsevol de les botigues pròpies del Club, inclòs l’‘e-commerce’, des d’avui dia 3 de juny i fins al dia 30 juny

El FC Barcelona llança una iniciativa per guanyar la samarreta del Barça, cada any, durant tota la vida. Amb motiu de la presentació de la primera equipació per a la temporada 2022/23, que s’ha inspirat en la Barcelona Olímpica del 1992 en l’any que es compleix el 30è aniversari de la cita que va transformar la ciutat, el Club organitza un sorteig en què els aficionats i aficionades que vulguin participar-hi han de comprar la nova samarreta de la primera equipació entre avui dia 3 de juny i fins al 30 de juny.

En aquest sentit, la samarreta es pot comprar a les Barça Store del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, de La Roca Village i de l’aeroport de Barcelona T1 i T2, i també online amb l’‘e-commerce’ del Club. Així mateix, aquells que vulguin participar-hi també s’han de registrar a la ‘landing’ del sorteig, que ja està activa al web del Club.

El guanyador o guanyadora, que serà escollit davant de notari, rebrà cada any la nova samarreta de la primera equipació de cada temporada, de qualitat Stadium, en el model i talla que vulgui. L’aficionat o aficionada guanyador del sorteig haurà de presentar el justificant de la compra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut