La Comissió per la Reforma dels Estatuts comença a valorar les propostes dels socis i sòcies

La Comissió per la Reforma dels Estatuts comença a valorar les propostes dels socis i sòcies

El Club ja ha rebut prop de 500 suggeriments i el termini de presentació de propostes es mantindrà obert fins al 16 de juny

Dins les reunions que està portant a terme des de fa temps la Comissió per la Reforma dels Estatuts ja s’han començat a estudiar i valorar les propostes que els socis i sòcies han fet arribar al Club durant els primers quinze dies del procés participatiu que ha posat en funcionament el FC Barcelona.

L’objectiu d’aquest procés és el de recollir idees, suggeriments i propostes del col·lectiu social blaugrana per a l’actualització i millora del conjunt de normes pel qual es regeix l’activitat del Club. Així com la seva adaptació als nous temps i a les possibilitats que ofereix la irrupció de les noves tecnologies en la participació a la vida social del Club.

Els socis i sòcies del FC Barcelona ja han fet arribar de manera telemàtica prop de 500 propostes o suggeriments per ser valorades per la Comissió, i el termini per a la presentació de propostes per als nous Estatuts des de l’espai web del Club, en aquest enllaç, es tancarà el proper 16 de juny.

Aquesta Comissió de treball, encarregada de l’adaptació dels nous Estatuts del Club i de la valoració de les aportacions que es reben del col·lectiu social, està conformada per la vicepresidenta Elena Fort; pel secretari de la Junta, Josep Cubells; pel membre de la Comissió de Disciplina Ramon Esteve; pels membres de la Comissió Econòmica Jaume Guardiola i Jaume Carrasco; pel notari Joan Carles Ollé; i pel síndic dels socis i sòcies del Club, Joan Manuel Trayter.

La previsió és sotmetre la proposta de modificació d’Estatuts a l’aprovació dels socis i sòcies compromissaris a la propera Assemblea General Ordinària que celebri el Club.

Elena Fort, vicepresidenta del Club i membre de la Comissió per la Reforma dels Estatuts, destaca que “la participació dels nostres socis i sòcies en aquest procés està sent molt positiva, i ja ens han fet arribar moltes propostes que han començat a ser valorades i estudiades en les reunions de la Comissió. El termini per a la presentació de propostes, i participar d’aquesta manera en la vida del Club i en la reforma dels seus Estatuts, estarà actiu fins al 16 de juny”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut