Emotiu homenatge a Kubala 20 anys després de la seva mort

Emotiu homenatge a Kubala 20 anys després de la seva mort

Una petita representació del Club, encapçalada pel president Joan Laporta, ha ofert un ram de flors a l’estàtua de la llegenda hongaresa, blaugrana del 1950 al 1961

Emotiu homenatge a Ladislau Kubala a l’esplanada del Camp Nou. El president Joan Laporta, acompanyat pel directiu Josep Ignasi Macià, l’assessor a la presidència Enric Masip, la directora de l’Agrupació Barça Jugadors Meritxell Solé, el president de l’Agrupació Ramon Alfonseda i el director del Museu Jordi Penas, han ofert un ram de flors a l’estàtua de la llegenda hongaresa el dia que es compleixen 20 anys de la seva mort.

Cal recordar que amb Kubala es va iniciar una veritable edat daurada al FC Barcelona. Blaugrana del 1950 al 1961, el crac hongarès va disputar 357 partits amb el conjunt blaugrana, en què va guanyar 14 títols i va marcar un total de 281 gols. Entre ells, set en un mateix partit de Lliga contra l’Sporting de Gijón (9-0), en el que encara suposa el rècord de gols a la competició.

Membre del gran Barça de les Cinc Copes i un dels ‘culpables’ de la construcció del Camp Nou (el camp de Les Corts s’havia quedat petit), Kubala va ser també tècnic del FC Barcelona poc després de retirar-se, fins el 1963. La seva estàtua a l’esplanada del Camp Nou va ser inaugurada el 24 de setembre del 2009.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut