El Club ofereix als seus socis i sòcies desplaçaments a Belgrad per 300 euros en avió i 85 euros en autocar

El Club ofereix als seus socis i sòcies desplaçaments a Belgrad per 300 euros en avió i 85 euros en autocar

Per facilitar la presència de barcelonistes a la Final Four de l’Eurolliga, es millora la proposta de preus i es retornarà la diferència a les contractacions anteriors a les noves ofertes

Amb l’objectiu de propiciar que la presència de l’afició blaugrana a la Final Four de l'Eurolliga de Belgrad, del 19 al 21 de maig, sigui el més nombrosa possible, el Club ha decidit fer un important esforç econòmic per poder rebaixar els preus establerts inicialment en les diferents ofertes de desplaçament a la capital sèrbia.

Gràcies a l’augment  de la participació econòmica del Club, els programes de FC Barcelona Desplaçaments poden presentar un preus més econòmics en les tres ofertes de viatge amb avió que ja estaven programades, al temps que s’afegeixen dues opcions més de viatge amb autocar, amb hotel o sense hotel.

Nous preus i noves ofertes amb autocar

Els nous preus presenten una oferta de viatge en avió i trasllats per als socis i sòcies de 300 euros, sense hotel. Això significa una rebaixa de 265 euros del preu fixat inicialment, que assumeix el Club. Per als penyistes el preu és de 430 euros, mentre que per a l’afició no sòcia és de 565 euros.

Per la seva banda, els viatges en avió més hotel queden fixats a un preu per als socis i sòcies de 415 o 575 euros, segons la categoria de l’hotel, i també presenten nous imports per a penyistes i seguidors.

A aquests viatges en avió, se sumen ara dos programes de desplaçament en autocar a un preu de 85 euros (socis), 115 (penyistes) i 130 (aficionats), sense hotel, i de 260 (socis), 299 (penyistes) i 345 (aficionats), amb hotel.

Retorn de la diferència de preu

D’altra banda, a tots aquells socis i sòcies o persones aficionades que ja han adquirit prèviament els seus viatges a la Final Four de Belgrad, el Club els retornarà la diferència de preu corresponent.

Amb aquestes mesures, la voluntat del Club és la d’incentivar que el màxim nombre de socis, sòcies, penyistes i simpatitzants puguin desplaçar-se per donar tot el seu suport a l’equip del Barça, que buscarà la conquesta d’una nova Eurolliga en el pavelló de Belgrad.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut