La BAWC es pot seguir en directe a Barça TV+ gràcies a la tecnologia Pixellot

La BAWC es pot seguir en directe a Barça TV+ gràcies a la tecnologia Pixellot

La plataforma de streaming del Club emet cada dia més d’una trentena de partits en directe a través d’aquest sistema automatitzat de càmeres per a l’anàlisi tècnica instal·lat a la Ciutat Esportiva

Tots aquells familiars i amics dels més de 1.150 nois i noies que participen aquesta setmana a la Barça Academy World Cup que no puguin ser a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i vulguin seguir els partits ja tenen una solució. El sistema de càmeres automatitzades de Pixellot i Barça TV+ ofereix la possibilitat de seguir al voltant de 32 partits cada dia gràcies a les càmeres instal·lades a la Ciutat Esportiva per aquesta empresa de tecnologia audiovisual que enregistren de manera automatitzada els partits i el senyal dels quals s’emet després en directe a través de la plataforma en streaming del Club.

Pixellot ja fa quatre anys que proveeix el FC Barcelona d’un sistema càmeres automatitzades fixes i mòbils, la Pixellot Air, instal·lades a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i a l’Estadi Johan Cruyff que enregistren tota l’activitat esportiva i que, gràcies a la intel·ligència artificial, permeten fer un seguiment de les diferents accions del joc basat en el moviment dels jugadors i de la pilota i, alhora, editar de manera immediata uns clips o highlights d’accions prèviament seleccionats pels analistes.

La novetat és que aquest sistema d’enregistrament, dissenyat principalment com a eina de treball per entrenadors del futbol formatiu i de les Barça Academy, ofereix ara una nova utilitat i es converteix en una plataforma d’entreteniment que permet a familiars i amics seguir en directe les evolucions dels nois i noies dels 104 equips de 15 països representants de 26 Barça Academy i Barça Academy Camps que disputen aquest any el torneig.

Amb aquesta finalitat, Barça TV+ punxa cada dia el senyal de dues de les 10 càmeres que actualment estan instal·lades a la Ciutat Esportiva, les corresponents als camps 6 i 8,  i ofereix una retransmissió ininterrompuda, de 12 del matí fins a les 8 de la tarda, dels 16 partits que es disputen en  cadascun d’aquests terrenys de joc. 

A banda dels partits que s’emeten a través de les càmeres Pixellot, Barça TV+ ofereix també, juntament amb Barça TV, una sèrie de partits diaris amb locució en català, castellà i anglès. Avui dimarts seran sis partits en total entre les 12.30 h i les 14 h i entre les 15. 30 h i les 17 h mentre que dimecres s’emetran tres partits en la franja de tarda, entre les 15.30 h i les 17.00 h. El dijous s’emetran les finals i la cerimònia de cloenda a partir de les 13.30 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut