L'acord amb Spotify se sotmet diumenge a ratificació en la primera assemblea telemàtica de la història del Barça

L'acord amb Spotify se sotmet diumenge a ratificació en la primera assemblea telemàtica de la història del Barça

Els 4.478 socis i sòcies compromissaris estan cridats a participar en la cita extraordinària del màxim òrgan de govern del Club a partir de les 10 del matí

Aquest diumenge 3 d’abril, el FC Barcelona celebrarà l’Assemblea Extraordinària que sotmetrà a votació dels socis i sòcies compromissaris la proposta de l’acord amb Spotify com a nou patrocinador principal del Club. Per primera vegada a la història del Club se celebrarà una Assemblea de Compromissaris de manera telemàtica i socis i sòcies podran seguir-la en directe per streaming a través del web del Club ( www.fcbarcelona.cat), per YouTube o per Barça TV, a Catalunya per TDT i a la resta de l’Estat per les plataformes: Movistar, Vodafone, Orange, Grupo Euskaltel i FuboTV. L’Assemblea començarà a les 10.



Els 4.478 socis i sòcies compromissaris estan citats a les 10 hores en primera convocatòria i a les 10.30, en segona. L’Assemblea, òrgan suprem de govern del Club, està formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis, els Senadors del Club, els membres de la Junta Directiva actual, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del Club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis amb més de cinc anys d'antiguitat.

La Mesa de l’Assemblea, a l’Auditori 1899

Tot i ser una Assemblea que es desenvoluparà de manera telemàtica al 100%, l’escenari de l’esdeveniment serà l’Auditori 1899, que acollirà la Mesa de l’Assemblea, comptarà amb una limitada representació presencial que estarà formada per la totalitat de la Junta Directiva, el Síndic del Soci i els membres de les Comissions Estatutàries, que formen part del conjunt de socis i sòcies compromissaris. Totes aquestes persones que estiguin presencialment a l’Auditori i tinguin dret a vot, inclosos els membres de la Junta Directiva, també hauran de fer la seva votació de manera telemàtica des d’uns terminals instal·lats a la mateixa sala.

Per acollir la Mesa de l’Assemblea, l’Auditori 1899 es convertirà en un gran plató de televisió des d’on s’efectuaran les intervencions corresponents als punts de l’ordre del dia, que podran ser seguides per streaming. El primer punt d’aquesta Assemblea Extraordinària serà l'informe del president que exposarà Joan Laporta, per tractar tot seguit la proposta del patrocini de Spotify, que presentarà el vicepresident de l’Àrea de Màrqueting, Juli Guiu. Després es donarà resposta a aquelles preguntes que els compromissaris i compromissàries hagin fet arribar al Club relacionades amb l’acord amb Spotify, i es passarà a la votació telemàtica per a la seva ratificació. Finalment, l’ordre del dia es tancarà amb el torn obert d’intervencions dels socis i sòcies compromissaris presents a la sala virtual de l’Assemblea.

Punts de l’ordre del dia:

  1. Informe del President
  2. Ratificació de l’acord amb Spotify
  3. Propostes de socis d'acord amb el que estableix l'article 20.11 dels Estatuts
  4. Torn obert d'intervencions
_GPF4968

Participació dels membres de l’Assemblea

 Tots aquells socis i sòcies compromissaris que vulguin participar a l’Assemblea hauran d’entrar a una sala virtual des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador, a la qual s’accedeix a través del web del Club, www.fcbarcelona.cat, on hi haurà visible de manera destacada l'espai dedicat a l'Assemblea. El primer que haurà de fer el soci o sòcia compromissari serà acreditar-se per poder participar-hi i emetre el vot en el moment de la votació.

Per formalitzar aquesta acreditació, el compromissari o compromissària caldrà que s’identifiqui primer amb la Clau de Soci, el Codi personal (PIN) i la data de naixement. Seguidament, rebrà un SMS en el seu telèfon mòbil amb una xifra de 6 números que caldrà introduir per verificar la seva acreditació. Per aquest motiu, és totalment necessari que els socis i sòcies comprovin i actualitzin al web del Club les seves dades per tal de no tenir cap inconvenient per accedir a l'Assemblea telemàtica.

Un cop acabat el procés d'acreditació, s'accedirà a la sala virtual, amb una pantalla des d'on es podrà seguir el desenvolupament de l'Assemblea per streaming, i amb accés a uns botons per poder enviar preguntes i per poder votar en el moment que s'obri la votació.

Preguntes dels compromissaris

Des del dijous 31 de març, els socis i sòcies compromissaris que desitgin formular una pregunta relacionada amb l’acord de patrocini amb Spotify poden efectuar-les a través d’un formulari situat a l’espai de l’Assemblea del web del Club, i seran contestades durant la celebració de l’Assemblea. Aquest formulari es tancarà el dissabte 2 d'abril a les 17 hores.

Durant la celebració de l’Assemblea, i com és habitual, tots els socis i sòcies compromissaris també podran efectuar les preguntes que considerin oportú en els moments en què així ho marqui l’ordre del dia. S’obriran dos canals específics per participar: un en format escrit a través d’un formulari i un altre en format videoconferència, on es podrà participar amb veu i imatge en directe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut