El patrocini de Spotify se sotmetrà a ratificació en la primera Assemblea telemàtica de la història del Club

El patrocini de Spotify se sotmetrà a ratificació en la primera Assemblea telemàtica de la història del Club

La Junta Directiva ha optat per aquesta modalitat, que ja va ser un èxit en el Referèndum de l’Espai Barça, per celebrar el dia 3 d’abril l’Assemblea Extraordinària amb els 4.478 compromissaris convocats per prendre una decisió de gran transcendència per al Club

La Junta Directiva va anunciar dimarts 15 de març l’acord de col·laboració estratègica a llarg termini amb Spotify pel qual la plataforma d’àudio en streaming més popular del món es convertirà en ‘Main Partner’ del Club i apareixerà en la part davantera de les samarretes de partit i entrenament de l’equip de futbol masculí i femení a partir de la temporada 2022-2023. La  col·laboració també inclou que l’empresa sueca es converteix en ‘Title Partner’ de l’Estadi, que passarà a anomenar-se Spotify Camp Nou. L'acord, aprovat i signat per la Junta Directiva del FC Barcelona, està subjecte a la ratificació de l'Assemblea Extraordinària de Socis Compromissaris que tindrà lloc el proper 3 d'abril en format telemàtic.

Així, aquesta important decisió, de gran transcendència per al futur del Club, es votarà en la primera Assemblea telemàtica de la història de l’entitat, després de la bona experiència que va suposar el Referèndum pel finançament de l’Espai Barça, que també es va celebrar de manera telemàtica, amb una gran participació i sense cap incidència. La Junta Directiva ha considerat que cal continuar amb el procés de modernització i eficiència en la gestió dels processos participatius.

Un total de 4.478 socis i sòcies compromissaris estan convocats el 3 d’abril, dia que coincideix amb el partit FC Barcelona-Sevilla, a les 10 h en primera convocatòria i les 10.30 h en segona. El desenvolupament de l’Assemblea es podrà seguir en directe a través de Barça TV (a Catalunya per TDT i a la resta de l’estat espanyol a través de les plataformes Movistar, Vodafone, Orange, Grupo Euskaltel i FuboTV) i també en directe en ‘streaming’ pel web del Club.

Tot i ser una assemblea que es desenvoluparà de manera telemàtica 100%, l’escenari de l’esdeveniment serà l’Auditori 1899 i comptarà amb una limitada representació presencial que estarà formada per la totalitat de la Junta Directiva, el Síndic del Soci i els membres de les Comissions Estatutàries, que formen part del conjunt de socis i sòcies compromissaris. Totes aquelles persones que assisteixin presencialment i tinguin dret a vot, inclosos els membres de la Junta Directiva, ho hauran de fer també de manera telemàtica des d’uns terminals instal·lats al mateix auditori.

COMUNICACIÓ DIRECTA AMB ELS SOCIS I SÒCIES COMPROMISSARIS

El Club informarà tots els socis i sòcies compromissaris de manera directa sobre el procediment per poder accedir a l’Assemblea Extraordinària telemàtica i poder votar el punt oportú de l’ordre del dia. S’utilitzaran els canals de comunicació habituals, com el correu electrònic, els missatges per SMS, reforçat amb una tramesa postal i el contacte telefònic. També s’obrirà un formulari al ‘microsite’ del  web per poder confirmar l’assistència a la sala virtual. El mateix dia de l’Assemblea, els socis i sòcies compromissaris també rebran un SMS en el seu telèfon mòbil amb un enllaç directe per accedir a la plataforma de l’Assemblea on es troba la sala virtual des d’on es podrà seguir l’esdeveniment en ‘streaming’, preguntar i votar.

ANUNCI I EXPOSICIÓ DE DOCUMENTACIÓ

Tal com marquen els Estatuts, el dijous 17 de març ha sortit publicada la convocatòria en l’edició de paper de diferents mitjans de comunicació, on s’informa tots els socis i sòcies que a partir del dia 23 de març estarà a la seva disposició la informació relativa al punt 2n de l’ordre del dia, en un punt habilitat a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut