Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha pres els acords següents:

Presentació pública resultats Forensic i accions endegades

El dimarts 1 de febrer es presentaran públicament els resultats del treball d’investigació Forensic, que es va iniciar com a conseqüència de la Due Diligence Financera  amb l’objectiu de detectar possibles irregularitats en la gestió del Club durant el darrer mandat presidencial. Així mateix, s’informarà de les actuacions ja endegades pel Club consistents en la presentació d’una denúncia davant la Fiscalia Provincial de Barcelona per fets que se’nes deriven de les conclusions de la investigació  Forensic. La presentació, que se celebrarà a l’Auditori 1899 a partir de les 11 hores, serà a càrrec del president del FC Barcelona Joan Laporta.

Aprovació de la nova normativa de Penyes 

La Junta Directiva ha aprovat una nova Normativa de Penyes que adapta la regulació a la realitat actual i a la manera com el Club vol relacionar-se amb les seves penyes. Aquest nou marc de relació pretén eliminar intermediaris i obstacles innecessaris de tal manera que, d’ara en endavant, la comunicació entre Club i penyes sigui directa i més propera.

El nou text normatiu recull i actualitza els requisits per ser penya i penyista oficial del FC Barcelona, actualitzant els criteris i establint uns mínims per tal que les associacions barcelonistes puguin ser reconegudes i, així, comptar amb tots els avantatges que el Club els pugui atorgar, com ara la compra d’entrades per als partits de tots els equips del Barça o el suport per part del FC Barcelona en aquells actes i activitats que les penyes vulguin organitzar.

La nova Normativa de Penyes també recull la nova organització del moviment de penyes, que com a tret principal pretén que la relació entre penyes i FC Barcelona sigui més directa i sense intermediaris. És per aquest motiu que l’interlocutor del Club designat en aquesta normativa és el Departament de Penyes del FC Barcelona, on les penyes es poden adreçar directament per fer les seves consultes i peticions.

D’altra banda, el Club reconeix en aquest text normatiu les Agrupacions Territorials i deixa a criteri de les mateixes penyes la seva afiliació a aquestes.  Aquestes Agrupacions Territorials podran escollir un representant per formar part del Consell Consultiu de Penyes, que podrà ser-ho durant un període màxim de 8 anys, ja siguin consecutius o alterns. El Consell Consultiu tindrà com a funcions destacades fomentar la relació entre les penyes i col·laborar amb el Club en la posada en marxa de projectes que tinguin per objecte millorar la representativitat i projecció pública del FC Barcelona en tot el món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut