Els Barça Legends, preparats per al partit benèfic contra l'ELA homenatge a Juan Carlos Unzué

Els Barça Legends, preparats per al partit benèfic contra l'ELA homenatge a Juan Carlos Unzué

La totalitat de la recaptació anirà destinada a la Fundació Miquel Valls

L’edició número 44 del Trofeu Costa Brava organitzat pel Girona FC compta per primera vegada amb la presència de l’equip dels Barça Legends, en un partit que enguany té un caràcter solidari i que tindrà com a protagonista a un esportista i tècnic molt estimat als dos clubs, Juan Carlos Unzué. Els Barça Legends es veuen les cares a l’estadi de Montilivi amb les Llegendes del Girona FC aquest diumenge 16 de gener a les 12 del migdia.

Per part dels Barça Legends ja està confirmada la convocatòria, formada en bona part per nombrosos antics companys del porter navarrès, como és el cas de Jesús Mariano Angoy, Miquel Àngel Nadal, Rafa Márquez, Sergi, Gaizka Mendieta,  Guillermo Amor, Jon Andoni Goikoetxea, Juan Carlos Moreno, Jofre, Juan Carlos, Luis García, Javi García, Óscar Arpón, Lluís Carreras, Dani Tortolero, Miquel Soler, Felip, Dehú, Pinilla i Javier Saviola, mentre que les Llegendes Girona FC comptaran amb noms mítics com els de Jandro, Migue, Matamala o Jose.

En aquesta ocasió, tant la totalitat de la recaptació per la venda d’entrades com altres quantitats aconseguides per altres formes d’aportacions durant la jornada aniran destinades a donar visibilitat a una cruel malaltia com és l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (coneguda com a ELA), que ha tingut en el propi Juan Carlos Unzué a un dels seus majors activistes i promotors per ajudar a aconseguir fons per combatre-la des del primer moment que va ser diagnosticat. Per desig del propi ex-tècnic de tots dos equips, les recaptacions aniran destinades a la Fundació Miquel Valls. 

Les entrades solidàries per aquest partit encara es poden comprar a un preu de 5€ a tots els sectors de l’estadi, a excepció de la Tribuna Alta, on costaran 10€. Aquests bitllets es poden adquirir comprar a través de la web oficial del Girona (www.entrades.gironafc.cat) i a les taquilles de Montilivi. Per acabar d’arrodonir l’aportació solidària de la jornada també es podran fer donacions directes a la Fundació Miquel Valls a través de Bizum o de transferència bancària en el cas de no poder assistir al partit o també fent una aportació superior al preu de l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut