El Camp Nou acollirà el Barça-Madrid de Champions femenina

El Camp Nou acollirà el Barça-Madrid de Champions femenina

El duel de tornada de quarts de final, el 30 de març, serà el primer oficial amb públic de la història del Barça Femení a l’Estadi

El FC Barcelona ha notificat avui a la UEFA que el partit corresponent a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina contra el Reial Madrid es disputarà al Camp Nou el 30 de març a les 18.45 hores.



Serà el segon cop que el primer equip femení, vigent campió d’Europa i que la passada temporada va fer història en signar el seu primer Triplet, jugui en aquest escenari des de la seva professionalització. El gener del 2021 les blaugranes ja van disputar el derbi de Lliga davant l’Espanyol amb motiu del 50 aniversari del primer partit jugat a l’Estadi per la Selecció Ciutat de Barcelona, considerat com l’embrió del futbol femení del Barça. 

En aquella ocasió, a causa de les restriccions de la pandèmia, el partit va ser a porta tancada. Ara el Club vol seguir celebrant els èxits del futbol femení obrint de nou les portes del Camp Nou amb l’objectiu de poder acollir -complint sempre amb les mesures indicades per les autoritats sanitàries- el màxim nombre d’aficionats possible per donar suport a l’equip en una cita transcendental com els quarts de final de la Lliga de Campions.

Una Champions League impecable

El quadre que dirigeix Jonatan Giráldez es presentarà a l’eliminatòria després de ser primer a la fase de grups, havent comptat tots els compromisos per victòries. Així, el sorteig de quarts de final va deparar el primer Clàssic de la història, davant d’un Real Madrid -segon a la lligueta- en la seva primera participació en la màxima competició continental.

Si vols estar informat de l'inici de la venda d'entrades del Barça-Madrid de Champions inscriu-te en el següent formulari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut