Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

En relació amb les manifestacions del Sr. Lluís Canut efectuades ahir en el programa ‘Onze’ de TV3, el FC Barcelona vol aclarir el següent:
 
1. La informació sobre els sous de determinats jugadors del primer equip no ha estat, en cap cas, subministrada pel Club i s’ignora el seu origen.

2. En tot cas, les quantitats a què fa referència la informació són errònies, no s’ajusten a la realitat i, a més, en el cas dels tres primers jugadors al·ludits dona com a fixes quantitats que, essent variables, possiblement mai s’arribaran a meritar.

3. És fals que els jugadors al·ludits només hagin diferit el 100% del seu salari. Els Srs. Piqué, Busquets i Alba van renunciar a part del seu sou quan van signar l’última renovació contractual l’estiu passat.

Considerem improcedent, poc professional i que s'ha actuat amb mala fe quan s'ofereix aquesta informació com a certa i veraç i lamentem que es facilitin dades d’aquesta mena que afecten el dret personal dels jugadors i que mereixen, quan són certes, la més alta confidencialitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut