Barça TV+, també disponible a Apple TV i Android TV

Barça TV+, també disponible a Apple TV i Android TV

A partir de desembre, la plataforma digital blaugrana també estarà disponible en aquests dispositius

Des d’aquest desembre Barça TV+ estarà disponible també a les plataformes d’Apple TV i Android TV. 

D’aquesta manera, la plataforma digital de continguts audiovisuals del FC Barcelona estarà disponible a dos nous espais, a més de, com sempre, poder accedir també a nivell global a través del web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tablet, mòbil i televisió-, i en tres idiomes, català, castellà i anglès. Cal recordar que, en aquesta plataforma, els usuaris podran trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, dels quals també poden gaudir sota demanda.

Entre els continguts de la plataforma cal destacar sèries exclusives i documentals de creació pròpia que es troben sota la categoria ORIGINALS. Entre ells, el més nou de tots, Culers Magazine, un espai setmanal per gaudir d’entrevistes, gols i molt més.

El Barça Femení també compta amb la seva pròpia sèrie Nascudes per jugar, que ofereix el retrat més personal de les seves jugadores, mentre que L’Àlbum repassa l’experiència vestint la samarreta blaugrana de diferents jugadors que ja formen part de la història del Club, mentre que El 9 està protagonitzada pels millors davanters culers.

Contingut exclusiu

A la plataforma de streaming també es poden trobar en diferit i on demand els partits del primer equip de futbol, així com contingut exclusiu vinculat a l’equip de Xavi Hernández, com el The Countdown, els Behind The Scenes, les rodes de premsa... També és possible gaudir de partits en directe i en diferit del Barça Femení, els esports professionals i de les categories formatives del Club. Pel que fa a les seccions poliesportives del Club, hi ha tota una selecció dels millors partits de la història a disposició de l’usuari.

Així mateix, la plataforma ofereix l’emissió en directe per tot el món de Barça TV, que a més d’estar disponible en català i castellà també ho està en anglès; juntament amb continguts històrics del FC Barcelona, entre els quals les últimes temporades de futbol completes, juntament amb partits que han marcat la història del barcelonisme com les finals de la Copa del Rei o de la Copa de Campions de Wembley, París, Roma, Londres i Berlín. Els aficionats blaugrana també poden gaudir del millor i més ampli contingut behind the scenes i de la millor recopilació d’imatges de la trajectòria i de les diferents accions de joc dels jugadors del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut