Sortejats els membres de la Junta de la Consulta

Sortejats els membres de la Junta de la Consulta

L’elecció s’ha fet per procediment informàtic i s’han extret 130 números, els cinc primers corresponents als socis titulars i la resta com a suplents

El sorteig per a la composició de la Junta de la Consulta sobre el finançament de l’Espai Barça ha tingut lloc aquest dilluns 29 de novembre a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.

Per garantir la transparència del procés es constitueix aquesta Junta de la Consulta que estarà integrada per cinc socis que figurin en el cens i que seran designats a partir del resultat que ha establert aquest sorteig, que s’ha fet davant del notari Gerardo Conesa, i que ha comptat amb la presència del secretari de la Junta Directiva, Josep Cubells, del Síndic dels Socis, Joan  Manuel Trayter, i el directiu de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià.


L’elecció s’ha fet pel procediment informàtic que regula l’article 26.5 dels Estatuts, i s’han extret 130 números. Els cinc primers corresponen als socis i sòcies designats com a membres titulars de Junta de la Consulta, i tota la resta queden com a suplents per ordre d’extracció.

La Junta de la Consulta vetllarà pel bon funcionament del referèndum, i s’encarregarà de supervisar i controlar tot el procés fins al dia de la votació.

Durant els propers dies, el Club es posarà en contacte telefònic amb els socis, seguint l'ordre d'extracció que s'ha definit avui, fins a cobrir les cinc places de la Junta, i es duran a terme les comprovacions necessàries per garantir que els socis elegits compleixin els requisits necessaris abans de fer la comunicació definitiva de la designació. Les condicions per ser membre d’aquests organismes electorals són: ser major d’edat, no estar legalment incapacitat, tenir una antiguitat mínima d’un any com a soci, no tenir suspesa la condició de soci i estar inclòs al cens electoral vigent.

La data per a la constitució de la Junta de la Consulta serà el proper dimecres 1 de desembre.

Josep Cubells, Secretari de la Junta Directiva: "Estem esperançats que hi hagi la màxima participació i que el soci doni la seva veu en el projecte que es presenta".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut