Joan Laporta, a la celebració dels 50 anys de la Penya Barcelonista de Puigcerdà

Joan Laporta, a la celebració dels 50 anys de la Penya Barcelonista de Puigcerdà

El vicepresident Antonio Escudero i el directiu Josep Ignasi Macià acompanyen el president en la seva visita als penyistes de la capital de La Cerdanya

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha presidit aquest divendres 19 de novembre, els actes de celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Puigcerdà. La representació blaugrana ha estat completada pel vicepresident de l’Àrea Social, Antonio Escudero, i del directiu de la mateixa àrea, Josep Ignasi Macià.

La jornada s’ha iniciat amb una recepció a l’Ajuntament de Puigcerdà, on la delegació del Barça ha estat rebuda per l’alcalde de la població, Albert Piñeira, també soci de la penya, que ha pronunciat unes emotives paraules de benvinguda i de sentiment i estima barcelonista: “Ben tornat president. El vostre lema electoral deia “Estimem el Barça” i a Puigcerdà ens identifiquem amb aquest lema i estem amb el Club tant en els bons moments com en aquells de més dificultat”.

Per la seva part, Joan Laporta ha agraït la rebuda de la capital de La Cerdanya i les paraules de l’alcalde. “Aquí juguem a casa, menys quan venim amb l’equip d’Hockey Gel -ha comentat el president blaugrana-. Aquí es respira barcelonisme i es molt emotiu poder assistir a la commemoració dels 50 anys de la vostra penya”.

Després de la signatura de Joan Laporta al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, la celebració s’ha traslladat a la Seu Social de la penya de Puigcerdà, on el seu president, Pere Domingo, i el president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Bages, Berguedà i La Cerdanya, Antoni Valverde, han actuat d’amfitrions i han intercanviat obsequis amb els representants barcelonistes, davant la presència de nombrosos penyistes que han omplert el local.

Un cop acabada la visita a la seu de la penya, la jornada s’ha tancat amb un sopar commemoratiu del 50è aniversari, que s’ha iniciat amb la interpretació de l’himne del Barça que ha efectuat a la trompeta el rector de  la parròquia de Puigcerdà, mossèn Josep Grau, i que ha estat molt celebrat pels 150 penyistes, que han assistit al sopar i que han mostrat al llarg de la nit la seva passió i il·lusió pel Barça.

Puigcerdà Ajuntament

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut