Marc Gasol, ponent de luxe en l'Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021

Marc Gasol, ponent de luxe en l'Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021

El jugador català participarà aquest dijous en una de les sessions del programa d’Analytics per parlar de la interacció entre jugadors i entrenadors de l’NBA

L’Sport Tomorrow Congress (WOM+N)2021, el congrés d’innovació esportiva que organitza el Barça Innovation Hub, i que s’està celebrant aquesta setmana en format híbrid -presencial a les instal·lacions del Club i online- ha afegit un nou participant de luxe al seu cartell de conferenciants. Es tracta del jugador de l’NBA Marc Gasol, que participarà el proper dijous 11 en una sessió dins del programa d’Analytics, on es debatrà al voltant de la interrelació en el dia a dia i els fluxos d’informació entre jugadors i entrenadors a l’NBA.

Marc Gasol, exjugador del FC Barcelona i dels Memphis Grizzlies, Toronto Raptors i Los Angeles Lakers de l’NBA i que actualment és agent lliure i no milita en cap equip, intervindrà en la sessió juntament amb Brittni Donaldson, exentrenadora assistent dels Toronto Raptors, equip en el qual va coincidir amb Marc Gasol la temporada 2019/20 i en què es va proclamar campió de l’NBA.

La sessió constarà d’una xerrada presencial entre els dos per comentar i debatre, entre altres qüestions, la interacció del dia a dia entre jugadors i entrenadors a l’NBA, com els jugadors poden aprofitar la informació provinent de l’anàlisi de dades, quina és la millor manera de traslladar aquesta informació als jugadors o fins a quin punt aquestes dades contribueixen a millorar el seu rendiment.

El nom de Marc Gasol se suma al d’altres esportistes destacats que participen en la present edició del congrés com és el cas de Frenkie de Jong, que participarà el mateix dijous en una sessió enregistrada dins del mateix programa d’Analytics juntament amb Vosse de Boode, responsable de Sport Science i Data Analytics de l’AFC Ajax, el també jugador de bàsquet del FC Barcelona Àlex Abrines, i les jugadores del Barça Femení Marta Torrejón, Alexia Putellas, Mariona Caldentey i Caroline Hansen, així com l’entrenador de l’equip Jonatan Giráldez.

El track d'Analytics és un dels set programes del congrés d’aquesta nova edició de l’Sports Tomorrow Congress (WOM+N)2021, en què inclou un ampli ventall d’especialitats entre les quals figuren també les de Medicina i Fisioteràpia, Nutrició i Rendiment, Tecnologia, Negoci, Metodologia (Coach) i Gastrosport, un nou  track que s’incorpora al Congrés i que combina la nutrició esportiva amb la gastronomia.

Les conferències d’aquest any tenen com a eix central la dona i el seu paper en els diferents àmbits de la indústria de l’esport. La denominació oficial del congrés, Sports Tomorrow Congress (WOM+N)2021, és una clara declaració d’intencions que té la trobada amb l’objectiu de promoure la igualtat de representació i d’oportunitats de la dona en totes les àrees del sector. Un fet que ho sustenta és que dels més de 120 especialistes de 47 països que hi participen, un 55 per cent són dones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut